Arama sonuçları: *

1. E

Rampage k15 x master 7. 1 almayı düşünüyorum

Windows da 7.1 özellligi normal 7.1 e göre fark varmı
  2. E

Csgoda ses kasayım yeter
  3. E

Sana güvenerek yarın sipariş edicem kardeşim k15 x master dan daha kaliteli diyebilrimisiniz bu kulaklığa
  4. E

7.1 varmı ben göremedimde
  5. E

Arkadaşlar maximum 200 TL ye kulaklık almak istiyorum rampage Rm k15x master gözüme çarptı güzel göründü kullan varmı acaba önerir misiniz? yoksa daha iyi kulaklık varsa önerirsiniz güzel olur iyi akşamlar
  6. E

50 Adet GeForce NOW GAME+ 1 Aylık Kapalı Beta Kodu

Geç gördüm ya neyse 15 martı beklemeye devam
  7. E

200 TL ye 7.1 kulaklık önerisi

Merahaba arkadaşlar 7. 1 gaming kulaklık almak istiyorum bütçem 200 tl Önerebileceğiniz bir kulaklık olsa sevinirim
  8. E

Ekran kartımı görmüyor

Merhaba arkadaşlar ben dün Bi gt 730 almıştım driver kurdum yükledim hallettim ekran kartını görüyordu pc ama sabah pc yi açtım ekran kartını görmüyor ne yapabilirim
  9. E

csgoda var ms sorunu red

1 hafta içinde olabilecegini sanmıyorum
  10. E

csgoda var ms sorunu red

Merhaba arkadaşlar önceden bende gt 430 vardı 60 70 fps arası alıyordum birden fps düştü oyunda 10 15 20 aldım +graph yazınca alttaki var ms kırmızı oluyordu bende ekran kartımı degiştirdim gt 730 2gb aldım ama yine aynı sorun var bu sefer de 40 50 alıyorum ama drop yiyorum ve internetten csgo...
  11. E

oyunlarda aldıgım fpsleri artık alamıyorum

bunu her oyunda yaşıyorum yalnız 1612705795 intel pentium e6600 3.06 ghz 4gb ram gt430 1gb
  12. E

oyunlarda aldıgım fpsleri artık alamıyorum

öncelikle merhaba arkadaşlar csgoda normal 75 60 fps arası alıyordum lol de 80 90 arası ama son 1 haftadır csgoda 15 20 fps bütün oyunlarda fps im düşüyor ısı değelerine de baktım hep 40 derece de geziyor Yardımcı olursanız sevinirim
  13. E

600 TL ye pc upgrade etmek istiyorum

r7 240 da darboğaz yaparmı sizce
  14. E

600 TL ye pc upgrade etmek istiyorum

Bilgisayarım var ama csgoda kasıyor yükseltmek istiyorum 600 tl bütçem var 775 pin anakartım var intel pentium e6600 asus gt 430 1gb 4gb ram hangi parça alsam fps iyileşir
  15. E

Bu zamanda hazır sistem alınır mı?

Teşekkürler önerebileceğiniz Bi hazır sistem varmı 4 bin TL civarında
  16. E

Bu zamanda hazır sistem alınır mı?

Hazır sistem almak istiyorum 4 bin TL civarında ama şimdi herşeyin fiyatı arttı rx 580 ler stokta kalmadı Sizce ne zaman düzelir fiyatlar Bi nebzede olsa
Geri