Arama sonuçları: *

• Users: Arsek
  • Order by date
  1. Arsek

Yardım Bu laptop alınır mı? ?

evet doğru duymuşsun marketlerde bile durum odur. buna 83 dolarlık bir vergi çıkıyor okadar. yanındada xpg nin 80 dolarlık bir baya iyi bir kulaklılığı hediye geliyor
  2. Arsek

Türk Telekom bedava internet nasıl bulurum?

yani. duami edelim birdaha yapabil diye
  3. Arsek

site amerikanın en büyük sitelerinden bir tanesi newegg tek sıkıntım xpg markasıydı kendisinin ramlerini kullanıyorum başarılılar ama laptop konusunda ne kadar başarılılar bilmiyorum size bir sormak istedim. 4060 ekran kartlı laptopları 1k dolara en iyisini alabiliyorsun 4070 çok sorun değil...
  4. Arsek

https://www.newegg.com/xpg-xeniag15i7g14hx4070lx-15-6-intel-core-i7-14700hx-16gb-geforce-rtx-4070-1tb-black/p/N82E16834822001 alınır mı? beyler 1k dolar bütçe var
  5. Arsek

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Papel Üye Ol KYC Tamamla 500TL+50TL 🔥🔥

bu kampanyanın 100tl olduğu belli zaten siz salı günü gelecek dediniz gelmedi adamlarda zaten instada story yöntemi ile belirtip artı olarakta müşterilerine kampanyanin bittiğini belirtmişler. oyüzdende bu konunun pek bir önemi kalmadı bende insanların 1h boyunca boşuna beklemesinin telafisi...
  6. Arsek

https://www.naysapp.com.tr/firsatlar/500 2 KERE SANA GELMİŞ DİYORUM HALA İNKAR EDİYORSUN. GİT KAFANI KULLAN ARAŞTIRMANI YAP SONRA İNKAR ET BARİ. 1735055802 https://www.naysapp.com.tr/firsatlar/500 AKTİF.
  7. Arsek

GELMİŞ OLMASA BELİRTMEM DEĞİL Mİ ? 1735048249 Evet az önce aldım bende
  8. Arsek

Yardım Ac kablosu kopmak üzere

hocam güzel bir tamirciye götürün garantiyle uğraşmayın ozaman. kasa birleşim yerlerinden jiletle kesiliyor kablo kopan yerinden kesilip bi nevi kısaltılıp yeniden bağlantılar yapılıyor sonra kasa kapatılıp kesilen yerinden güçlü bir yapıstırıcıyla yeniden yapıştırılıyor işlem bu kadar.
  9. Arsek

? direk play store veya app store dan nays diye aratarak uygulamayı indiirp kayıt olabilirsiniz. ( Daha önce iş bankası hesabınız bulunmaması gerekiyor)
  10. Arsek

Nays şuanda 500 tl veriyor isteyenler nays gibi güvenilir bir bankadan hesap açarak işlemlerini tamamlayabilir
  11. Arsek

🔥İndirim 🔥🔥 BINANCE TR İlk Alım Satım İşlemine 20USD Hediye 🔥🔥

ben canlı desteğin yalancısıyım =)
  12. Arsek

ozaman 4 ay beklemek biraz saçma
  13. Arsek

kimlik doğrulama yapmak zorundamıyız hocam ? Suan sv1 kimlik doğrulamasındayım kampanyayada katılmıs gözüküyorum yapmaz isem ne olur ?
  14. Arsek

Bende ana sayfa bölümü yok acaba burdaki kampanyamı ?
  15. Arsek

ödül tahmini ne zaman geliyor
  16. Arsek

Bu değerde çalışması normal mi

biostan turbo boost gibi ayarları kapatarak yapabilirsin ama önermem. (bir ferrarin var ama onu sadece garaja kapatıp izliyorsun)
  17. Arsek

Boşver böyle kalsın daha iyi performans alırısn
  18. Arsek

bios ayarlarını kontrol edin ozaman
Top Bottom