Arama sonuçları: *

• Users: Arsek
  • Order by date
  1. Arsek

Yardım KAMERAYA 20.000₺vermek çok mu fuzuli masraf?

koşullara göre değişir. içerik üretiyorsan, 20k seni üzmeyecekse veya daha rahat video almak istiyorsan al tabi ki
  2. Arsek

🔥İndirim Sandisk / Kioxia 64 GB Usb Bellekler 171 / 179 TL🔥

kioxia alıyorum bende iyidir heralde ?
  3. Arsek

❗️Acill Universite Secimi Icin Son Onerileriniz❗️

universiteye yerleşmez isen obp kırılmıyor
  4. Arsek

Yardım AOC Q27G4XF MU Samsung Odyssey G65B mi

[H4 id='Senoly+ne+dersin+aocun+paneli+daha+iyi+duruyor']@Senoly ne dersin aocun paneli daha iyi duruyor[/H4]
  5. Arsek

Yardım AOC Q27G4XF MU Samsung Odyssey G65B mi

2si arasında kaldım samsung vermek istediğim bütçeyi aşıyor renk doğruluğu benim için biraz önemli ama oyunda oynuyorum/yapıyorum. https://www.rtings.com/monitor/reviews/samsung/odyssey-g6-s32bg65 https://www.rtings.com/monitor/reviews/aoc/q27g40xmn incelemede aoc daha iyi gibi duruyor...
  6. Arsek

Yardım Monitör Önerisi yaparmısınız.

aklima yattı bu model ama, curved monitör daha once çok kullanmadım alışabilirmiyim çizim yaparken sorun yasarmıyım emin değilim
  7. Arsek

Okay 2k ya dondum lenovo ve aoc arasinda kaldim senin attigin monitorude dusundum butcem var ama gefici birsey ariyorum 6 ay sonra oled panel birsey satin alacam cunku
  8. Arsek

nasıl yani 1758821406 aoc ve lenovo arasında kaldım ne onerirsiniz ?
  9. Arsek

bir süre rx 6600 ile kullanıcam oyuzden 2k sorun olabilir. ve fiyatı fazla
  10. Arsek

24 inch kücük geliyor 27 inch en fazla 10k olacak sekilde bir monitör önerisi yaparmısınız aoc ve lenovo arasında kaldım ne onerirsiniz ?
  11. Arsek

Yardım Ram pininde yamukluk var normalmi ?

DDR4 ramimde de boyleydi ama bu kadar degildi dedim acaba uretimde bir sorunmu oldu yoksa ddr5 te boylemi
  12. Arsek

Yardım Ram pininde yamukluk var normalmi ?

Yeni aldigim ddr5 ram de boyle bir durum var normalmi ?
  13. Arsek

Yardım R5 7500F için soğutucu önerir misiniz?.

hocam buda 2 borulu cok dusuk kalmazmı 7500f e stok soğutucu ile oyunlarda fln 95 derecelere çıkıyor
  14. Arsek

Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 bu mu yoksa senin attığın modelimi alıyım. 1757422526 dediğin mantıklı ama kasa uyumlu değil 360mm e. stok soğutucuda yok.
  15. Arsek

oyun oynamıyorumda yapıyorum :ROFLMAO:
  16. Arsek

ryzen 9 9950x3d işlemciye geçeceğim 360mm sıvı soğutucu alacağım oyuzden idareten lazım
  17. Arsek

biraz daha uygun fiyatlı bir şey varmı acaba 1ay fln kullanıcam çünkü
  18. Arsek

İdareten kullanmak için ucuz bir soğutucu arıyorum. bildiğiniz en uygun soğutucu nedir?
  19. Arsek

Anakart Braket Sorunu

düz uç tornavida kullanırsan açılır. açılmazsa son çare tornavidayı vidaya koyup lehim dökmek ama bilgin yoksa karta zarar verebilirsin.
  20. Arsek

OLED Monitör Önerisi

rica etsem banada oled monitor onerisi yaparmısın. bütce 1000-1500 dolar. amerikadan alacagım
Geri