Arama sonuçları: *

1. K

Psum verimli çalışıyormu?

Doğru dürüst cevaplar vermiyorsunuz
  2. K

Psum verimli çalışıyormu?

Merhaba arkadaşlar geçenlerde arkadaşım bana bi Psu hediye etti sanayide çalışıyor kendisi orada bir kasadan sökmüş 650w a open marka 80+ taktım görüntü var bu Psu Sağlammı ve rx 470 i çalıştırırmı
  3. K

Psum Sağlammı Acaba?

hocam fotoğrafa göre Sağlammı sizce
  4. K

Psum Sağlammı Acaba?

80+
  5. K

Psum Sağlammı Acaba?

Arkadaşlar geçen bi arkadaş Psu hediye etti sanayide çalışıyor bi kasadan sökmüş 650w aopen marka psuyu sisteme taktım görüntü var ben bunla rx 470 çalıştırabilir miyim acaba birde Sağlammı tam değilim.
  6. K

Psum Sağlammı Acaba?

Yeni Bir Psu Aldım Çalışıyor Görüntü Felan Var Ama Şuan Kullandığım Sistem Max 250w çekiyor bu Psu ise 650w ekran kartı aldım onun İçin 650w seçmiştim (ekran kartım daha gelmedi) Psu verimli çalışıyormu acaba?
  7. K

Psunun Düzgün Çalıştığını Nasıl Anlarım?

Öncelikle Merhaba Dün Bi Psu Aldım Uygun Fiyata Sisteme Taktım Görüntü Var Ama Verimli Çalışıyormu Bilmiyorum Nasıl Öğrenirim Acaba
  8. K

Aldığım psu sağlammı?

Hocam görsel ekledim 1744650929 1744651075 Hocam görsel ekledim size zahmet bakarmısınız
  9. K

Aldığım psu sağlammı?

10. K

Aldığım psu sağlammı?

Hocam Psu çalışıyor taktım bi arkadaştan aldım uyguna
  11. K

Aldığım psu sağlammı?

A open 1744650694 1744650728 Yaptım hocam ama doğrumu yaptım emin değilim
  12. K

Aldığım psu sağlammı?

Hocam foto ekleyemiyorum
  13. K

Aldığım psu sağlammı?

Arkadaşlar 650w bi Psu aldım ikinci el sağlammı değilmi bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim
  14. K

Miningli Rx470 alınır mı?

1000-1200
  15. K

Miningli Rx470 alınır mı?

öncelikle merhaba yeni sistem topliycam birtane rx 470 var adam diyorki klimalı ortamda Mining yapıldı şuan bakımı yapılmadığı halde furmarkta 11dakikada 72 derece sizce alınır mı?
  16. K

bilgisayarım bu oyunu oynatırmı

Reis yükledim çok kasıyor
  17. K

bilgisayarım bu oyunu oynatırmı

ARKADAŞLAR SİSTEMİM BORDER OFFİCER OYNATIRMI SİSTEM : Q9300 İŞLEMCİ HD 5570 EKRAN KARTI 2X2 4GB RAM
  18. K

PC Açılıyor Ama Ekran Vermiyor?

PC çalışıyor ama ekran gelmiyor
  19. K

P5kpl am se ekran kartı uygunluğu

Arkadaşlar hd 6850 ekran kartım var p5kpl am se modeli ile uygunmudur?
  20. K

Quad Q8300Anakart önerisi

Herkese merhaba arkadaşlar hd 6850 ekran kartım var q8300 var ddr3 Anakart öneririsiniz
Geri