Arama sonuçları: *

1. Kaitoo

40K bütçe için hazır sistem tavsiyesi

AMD veya NVIDIA fark etmez, ana kullanım amacım oyun olacak. RTX gibi teknolojiler olmasa da olur. Parça kalitesi çok düşmezse güzel olur.
  2. Kaitoo

Dead Cells görüntü yamuk

Orjinal olduğunu yazmıştım zaten ilk görselde sol alt kısma bakarak anlayabilirsin.
  3. Kaitoo

Dead Cells görüntü yamuk

Oyuna girince görüntü garip bir hal alıyor. Bunun çözümü var mı? Oyun orjinal.
  4. Kaitoo

SteelSeries Arctis 1 Wireless TV'ye bağlanır mı?

SteelSeries Arctis 1 Wireless almayı düşünüyorum. İzlediğim videoları ve yayınları büyük ekranda izlemek istiyorum, ancak izlediğim videolarda, yayınlarda küfür çok olduğu için çevremdeki insanların rahatsız olmasını istemiyorum. İçinden çıkan Dongle'i USB dönüştürücü ile TV'ye bağlarsak ses...
  5. Kaitoo

Yardım Intel HD Graphics VRAM artırma

Arkadaşlar benim eski bir laptopum var. Önceden sistem yormayan oyunları oynardım şimdi ise 10 fps zor alıyorum. Bir ara format atmıştım o zaman VRAM miktarı değişmiş olmalı şu an 32mb. İnternetten videolara baktım ama adamın BIOS seçenekleri bende yok nasıl adamınki gibi yapabilirim. Bu adamın...
  6. Kaitoo

Intel HD Graphics VRAM nasıl artırılır

Öncelikle yeni forum herkese hayırlı olsun. Sorum şu benim eski bir laptopum var eskiden FarCry 3 gibi sistem yormayan oyunları oynardım. Şimdi 10 fps alıyorum. Sanırım önceden ayrılan VRAM yülsekti şu an 32 mb. Ben bunu 512 yapmak istiyorum nasıl yapabilirim. İnternette bir video izledim fakat...
Top Bottom