Arama sonuçları: *

1. B

mouse sürekli takılıyor

mousepad olmadan kullandım aynısı oldu başka mouse denedim yine oldu sebep neyden kaynaklı olabilir?
  2. B

mouse sürekli takılıyor

mousepad var ama eski pc de böyle bir sorun yoktu mouse ve mousepad aynı 1599127153 pc özellikleri: r3 1200 sapphire rx580 nitro+ 4gb adata xpg d30 8 gb ram sandisk ssd plus 240gb seagate barracuda 1tb asus prime a320m-f
  3. B

mouse sürekli takılıyor

başka mouse denesim aynısı oldu mouse ile alakalı değil 1599126700 bilgisayarımı toplayan adama verdim bilgisayarı şu an pc yanımda değil
  4. B

mouse sürekli takılıyor

arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz
  5. B

mouse sürekli takılıyor

evet mousepad var mouse msı gm30 daha 1 ay oldu alalı eski pc de çalışıyordu başka mouse taktım şimdiki pc ye yine takıldı mouse dan kaynaklı değil
  6. B

mouse sürekli takılıyor

normal kullanıyorum bilgisayarı ama sürekli mouse takılıyor
  7. B

Monitörüm de sorun var

bugün bir sistem topladım parçalar gayet iyi pc yi çalıltırıyorum normal kullanıyorum sonra mouse donuyor takılıyor ve görüntü donuyor ne yapmalıyım
  8. B

Ryzen 3 1200 Rx 580

tam ne gibi sonuçlar olur
  9. B

Ryzen 3 1200 Rx 580

Selam dostlar yeni bir sistem topluyorum oyun odaklı bir sistem aklımda kalan tek bir soru var sistem bana sıkıntı yaşatır mı ryzen 3 1200 sapphire rx 580 nitro+ 4gb asus prime a320m-f am4 3200 mhz ddr4 anakart adata xpg gammix d30 8 gb 3000 mhz ram sandisk ssd plus 240gb ssd seagate barracuda...
  10. B

8 pinlik ekran kartına 6 pin takmak

nasıl ağır şeyler mesela ben oyun olarak forza horizon 4 pubg rainbow six siege gibi oyunlar oynuyorum bu oyunlar da sıkıntı olur mu
  11. B

kankam bu 6 pinlik dönüştürücü ama olsun evet dönüştürücü mantıklı geldi 6+2 pinlik ya da sadece 8 pinlik dönüştürücü işimi görür çok sağ olun
  12. B

anladım teşekkürler değerli yorumlarınız için
  13. B

Ekran kartım Sapphire rx580 nitro+ 4 gb 256 bit psu ise fsp 500-60gmn 80+ 500w ekran kartımda 8 pin var ama psu da 6 pin var ekran kartına 6 pin taksam sorun olur mu sorun olursa ne gibi şeyler olur
  14. B

500w 80+ psu aldım

markası fsp FSP500-60GMN
  15. B

500w 80+ psu aldım

500w 80+ psu rx 580 nitro+ 4gb ekran kartına yeterli mi?
  16. B

IpTv'li TV önerisi

eyvallah çok sağol kardeşim bir de xiaomi mi box s almak istiyorum ben o android tv box dan nasıl ıptv izlerim ben de m3u dosyası var ama mi box a nasıl atıcam dosyayı
  17. B

IpTv'li TV önerisi

Arkadaşlar ben ıptv izleyicisiyimdir ve televizyon dan ıptv izlemek istiyorum araştırdım biraz ss ıptv diye uygulama gördüm ama her televizyonda yokmuş hangi smart tv de ss ıptv izleyebilirim ya da hangi smart tv de ıptv izleyebilirim?
Geri