Arama sonuçları: *

1. H

Csgo düşük ayarlarda yükseğe göre düşük fps.

evet yüksek ayarlarda ekran kartına yük 85-90 düşükte 25-30 geziyor düşükte ekran kartı kullanımı yükseltmeni bir yolu yok mu
  2. H

evet çözünürlüğü baya düşükte oynadığım için fps yükseğe çıkıyor.
  3. H

arkadaşlar konu zaten başlıkta yazdığım gibi ayarlarımı yükseğe aldığımda ortalama 235-280 fps düşüğe aldığımda 83-100 fps alıyorum. işlemci:i7 8700 ram:8 gb ekran kartı:R9 280X
  4. H

Gta 5 Online Ekran Kartı Kullanım Sorunu.

Nasıl Yani anlamadım biraz açabilir misin?
  5. H

Platoon PL 9259 GTX 1050 2GB i besleyebilir mi

Besler ama platoon türü marka psuları tavsiye edilmiyor ucuzundan daha kaliteli psu almanızı öneririm.
  6. H

güncel ve maximum bu kadar artırabiliyorum artı daha artırsam fps dahada düşüyor çünkü ekran kartı kullanmıyor gta 5 te
  7. H

Arkadaşlar Gta 5 te Story Modda ekran kartı kullanım yüzdesi 71-83 ken gta 5 online 32-40 civarı bu yüzdende fps düşük sorunu nasıl çözebilirim. Sistem:i7 8700 r9 280x 8 gb ram
  8. H

Monitör Ekran Kapanması Kasanın Çalışması.

hocam hdmi ilede denedip sorun aynı yene
  9. H

Yarına denemem lazım ev halkı uyu ondan dolayı dönüştürücüden dolayı neden yapar ki
  10. H

Hdmi ile televizyona bağlayıp test edebilirim
  11. H

Kullanıyorum ama kaliteli bir şey almışdım 1 senedir ilk defe yaşamaya başladım ekran kartını yeni aldım bide ekran giderken kulaklıktan jak patlama tarzı çok rahatsız eden bir ses geliyor
  12. H

Arkadaşlar r9 280x ekran kartım var ve günlerdir monitörün no signal yazması yüzünden yapmadım çözüm kalmadı deneyimlerimi sizle paylaşacağım. Oyunlarda ekran kartı kendini %99 da üstüne çıktı mı 5-7 saniye sonra kapanıyor ve furmak testindede 50 den sonra kapanıyor. Vsync açtımda kapanma sorunu...
Top Bottom