Arama sonuçları: *

1. D

13-14 bin TL konforlu oyuncu koltuğu önerisi

Güncelleme: Bende Gamepower throne satın aldım, şu an kullanıyorum genel hatları ile güzel ve kullanışlı ve ağır abi yapısı da var, bir kaç ay sonraki kullanıcı deneyimini aktarmış olurum
  2. D

Hawk future vs Zio Fabric

Güncelleme: Bende Gamepower throne satın aldım, şu an kullanıyorum genel hatları ile güzel ve kullanışlı ve ağır abi yapısı da var, bir kaç ay sonraki kullanıcı deneyimini aktarmış olurum
  3. D

bu videonun 1 yıl kullanım deneyim videosu var onu da izle bro, bu video ile karara bağlanmaz hawk, bel ve boyun desteği sert, oturma yeri sert, ve bir kaç sorun da varmış izle
  4. D

knight modeli yeni çıkardıkları bir model 3 aylık bir model, yeni premium sınıf bir koltuk king değil ya da diğerleri değil , zio gaming ise iskelet sistemi kötü, koltuk sert ve dayanıksız, çok önermiyorum, alınabilirse xdrive altay bussinus, gamepower throne, ya da xprime knight bunlardan biri...
  5. D

Öneri xprime knight vs gamepower throne ?

Merhabalar, Xprime knight oyuncu koltuğu ile Gamepower throne modeli arasında kaldım, ikisi de kaliteli duruyor, fakat ikisi ile deneyimi olan birileri bu konuda yorumlarını yaparsa çok güzel olacaktır. Boy: 190 cm Kilo: 110- 130 kg Gamepower throne modelini abdullah hocamızın...
  6. D

Hocam merhaba , Ben şu an gamepower throne ve xprime knight modelleri arasında gidip geliyorum, iki modelde alınabilir ve kullanışlı duruyor fakat uzun ömürlü olması kısmında hangi önde bilmiyorum. GP Throne modeli dışındaki tüm oyuncu koltuğu modellerinde sub body yani alt gövde ve body...
  7. D

Yardım monitör yenileme hızı düşüşü

Merhabalar, monitöre faktörü reset atın 365 hz oldu fakat bu sefer ilk dediğim sorun ortaya çıktı ekranda sanki yırtılmalar gibi eski televizyon efekti var ya böyle belirli bir bölgede parçalanmalar öyle bir şey olmaya başladı 365 hz alınca , daha sonra 165 hz aldım ve tekrar 365 hz yapınca...
  8. D

Yardım monitör yenileme hızı düşüşü

Merhaba, Dell Alienware AW2724HF monitörünü 3-4 aydır kullanıyorum, belki daha uzun süredir. Dün Left 4 Dead 2 oyununu herkese açık sunucularda oynarken FPS'in 165 olduğunu fark ettim. Bu durum bana çok garip geldi çünkü daha önce 300 FPS alıyordum. Oyun ayarlarını kontrol ettim ve bir sorun...
  9. D

konu hala aktiftir
  10. D

Merhaba arkadaşlar, Önümüzdeki 2 ay içerisinde bir koltuk siparişi vereceğim, ancak koltuk seçimi yaparken çok zorlanıyorum. Tam olarak bir şeye karar veremedim. Elimde şu an 6 seçenek var ancak emin değilim. Sizlerin görüşleriyle bu fikirlerim değişebilir veya netleşebilir. Aşağıda şu an...
  11. D

Msi Sıvı Soğutma Tercih edilir mi ?

Merhabalar, Daha önce bir konu açmıştım bilgisayar parçalarım hakkında, şimdi şunu merak ediyorum şikayet varda da gördüm. Msi CoreLiquid 360mm v2 den 240mm v2 düşüreyim diyorum çünkü Pompa Hızı 4200 rpm ve fan hızı da 2000 rpm tüm özellikleri birebir aynı. Sadece bu ürün için bir saat ömrü...
  12. D

26k sistem Parca yorumu onerisi

Ana kart için link atar mısınız hocam
  13. D

İncehesapda değil mi? 3 bin küsür lira evet alacaktım ama dayim engel oldu yarın tüm sistemin bilesenlerini ucuza alabilecekmiyiz bakacağız. Ssd Ram ve hdd dışındakileri bakacak aslında onları o ucuza bulacakmis Ram marka model sabit ama ucuz versiyonu ekran kartı ve ana kart bende olacak ama...
  14. D

Evet ana kart diyecektim pardon :) , indirime giren hangi ana kart ? Wifi olan mı? Yoksa benim alacağım sizin önerdiğiniz mı?
  15. D

Alacağım ekran kartı WiFisiz versiyonu type c var mı bilmiyorum ama siz yazmadan önce epey de karsilastirim dedim alacağım kart ile önerdiğinizi bana 2 versiyon yani WiFi gösterdi arama da sizin önerdiğiniz kartdan aşırı derece de fazla fark atıyor çok fazla konuda vfrm velan
  16. D

Benim alacağım ana kart ile bunun arasındaki fark nedir ? Bu ana kart alinir mi diye gezdgim de sürekli başka ana kart öneriyorlar. Mosfet mi iyi değilmiş vs
  17. D

Bütçenin üstüne çıkıyorum hocam ama rtx 3080 çok pahalı ben ileride yükseltme olarak alabilirim ama
  18. D

Bu kasa abdullah abinin yeni yaptığı f/p sistemin kasası hocam , abdullah abi iyi dedi içerisindeki fsp psusu
  19. D

Alacağım hocam zaten , şuan tek istediğim kasayı toparlamak ama hardware de f/p olmasını sağlamak uzun yıllar kullanmak istiyorum dediğim gibi
  20. D

Monitör, klavyeler fare var hocam sadece kasa çok eskidi ve boot hataları vermeye yavaşlamaya başladı. 10 yıldır kullanıyorum. O yüzden artık iyi bir sisteme geçmem lazım yoksa kafayı yiyeceğim
Geri