Arama sonuçları: *

1. U

Kulak İçi Kulaklık Önerisi

Halihazırda Sonny'nin WH-XB900N modelini kullanmaktayım, ses kalitesi ve bass olarak çok çok memnun olsam da ergonomik olarak beni çok zorluyor, özellikle sporda, bu yüzden kulak içi kulaklık alamaya karar verdim. Sonny'den geçip ses kalitesi olarak aşağı kalmayacağım, beni memnun ve tatmin...
  2. U

FC 24 kol görmeme sorunu

Dostlar internetten FC24 icin BT Controller aldim ama BT dongle daha gelmedi, bende kabloyla bagladim. Controller çalışıyor PC de gorunuyor Steam'de de gorunuyor fakat oyun algılamıyor. Steam'den EA App recovery ekledim, XC360 diye program yukledim, XOutput diyr bir program yukledim denedim...
  3. U

26bin bütçeye yazılım için laptop önerisi

Dostlar max 26bin TL ye kadar çıkabilirim. Yazılım proglamlama vs. için laptop önerilerinizi bekliyorum.
  4. U

fifa 22 açılmama sorunu

yok hocam aynı şekilde attı oyundan
  5. U

fifa 22 açılmama sorunu

Fifa 22'ye girerken açılışta Fifa yazan bir ekran geliyor, tam o anda oyundan atıyor. Böyle bir sorun yoktu Steam üzerinden oyunun dosyalarını doğruladım ondan sonra atmaya başladı. Ne yapmam lazım önerisi olan, bilen varsa yazabilir mi?
  6. U

R5 3600 Usandırdı mı ?

kanka o çekirdek hızında çalıştırırsan zaten yanar işlemci
  7. U

Sizce ne yapmaliyim bilemiyorum yardim lazim.

Tmm tesekkur ederim. Sey bide ben PCR testini biraz erken yaptirdim sanirim, 6 gunden once yapilanlar negatif cikiyo deniliyo ama bisi olmaz dimi? 1632109868 Sonucum negatifti bu arada
  8. U

Sizce ne yapmaliyim bilemiyorum yardim lazim.

Arkdaslar gecen hafta 3 gün corona şüphesiyle okula gidemedim, o panikle buyuk bir hata yapip okula haber vermeyi de unuttuk. Bu yuzden 3 gün okuldan yok yazildim. E okul a "özürlü yok" gecmem icin bir saglik ocagina gidip rapor alsam olur mu?
  9. U

Temaslıyım, okula gitmiyorum, rapor almalı mıyım?

Şahsen okulu seviyorum, bahane de aramıyorum, eğer cidden bende corona varsa ve okulagidersem diğer arkadaşlarımı ve onların ailesini de riske atmış olurum.Arkadaşımda boğaz kaşıntısı ve kuru öksürük varmış. Bende şuanlık belirti yok ama arkadaşımla bayağı yakın temastaydık.
  10. U

Temaslıyım, okula gitmiyorum, rapor almalı mıyım?

Arkadaşlar 2 gün önce bi arkadaşımla dışarıda takıldık yemek falan yedik, haliyle maskeleri de çıkardık, akşamında arkadaşımın annesinin corona olduğu haberini aldık. Arkadaşımda şuana kadar pek bi belirti yok ama haliyle o da ben de okula gitmiyoruz. Arkadaşımın Hayat Eve Sığar´ında temaslı...
  11. U

Lise Kayıt İçin Ne Gerekli

He yok,anaokulu terk ben.
  12. U

Anakartında statik elektrik olabilir mi?

Ekran kartini cikardim ,kontrol kalemini karda degdirdigim zaman, kontrol kaleminin isigi yaniyo. Bu da normal birsey mi?
  13. U

Lise Kayıt İçin Ne Gerekli

Kayıt icin benden gecen sene, veli ve ogrencinin kimlik fotokopisi ,2 top a4 kagidi ,30 tl lik posta pulu istemislerdi.Istekler okula gore degisiyo, okula gidip bilgi almaniz en dogrusu olur.
  14. U

Garantsi bitti, yine de tamir ederler mi? Evde ben kendim halledemez miyim? Son olarak parcalara zarar vermesin diye cikarmalimiyim? 1628676565 Butun kablolari cekip denedim,olmadi.
  15. U

Denedi fakat yine olmadı.
  16. U

Evet,var.
  17. U

Topraklama var prizde
  18. U

Arkadaslar yaklaşık 1 ay önce Bilgisayarı açarken acil bir telefon geldi,hızli çıkmak için PC'nin açılmasını beklemeden power tuşuna uzun basıp kapadım PC'yi. 2gün sonra eve geldim ve PC'yi açmak istedim fakat PC çalıştı ama ne ekrana görüntü geldi ne de klavye,mouse ışığı yandı. Ertesi gün tüm...
  19. U

Fişi çekik anakartta,kontrol kaleminin yanması

Bence 2. si bios pilini cikardiktan 30 sn sonra yine denedim kontrol kalemiyle,isigi yine yaniyodu. 1628629296 Şahsi olarak benim dusuncemde o yonde,ama nasil bosaltacagimi net olarak anlamadim,detayli olarak anlatabilecek var mi?
  20. U

Fişi çekik anakartta,kontrol kaleminin yanması

Neredeyse 1 aydır pc çalışmıyor, ekrana görüntü gelmiyor ve klavye mouse calismiyor.Bu yüzden pc yi komple fişten çektim ve yaklaşık 1 aydır boşta duruyor.Fakat kontrol kalemini anakartın metal yerlerine değdirdiğim zaman,kontrol kaleminin ışığı yanıyor.Sizce bu normal mi?
Geri