Arama sonuçları: *

1. KaganKK06

Halı ve sandalye eziyeti(delirdim)

Halının altına kaymaması için bir şey koyuluyordu süngerimsi ondan denedin mi? Halı kaydırmaz diye geçiyor sanırım
  2. KaganKK06

Spotify ve Apple Music Yıllık Özet Paylaşma Konusu🔥🔥🔥🔥

Yazı tv girlle geçirince sonbaharda tame impalanın sadece adını çıkartabilmişim
  3. KaganKK06

🔥Papara para çekme AKTİF!!🔥

ihtiyar sağ olasın ama para çekme sorunu yok bende paramı vermemeleri sorunu var
  4. KaganKK06

Cs go pazar mallığım. Geri alabilir miyim?

Eğer 1 hafta içinde yaptıysan geri alabilirsin öyle bir politika getirmişlerdi ama 1 ay satış banın oluyor sanırım
  5. KaganKK06

Yardım İphone 16 pro alalı bi kaç gün oldu

Hocam ikinci el olarak aldıysanız zaten yine aynı durum ne değişecek ki? Telefon el değişmemiş gibi devam ediyor öyle düşün.
  6. KaganKK06

İlk defa Apple kullanıyorsunuz sizde sanırım. Öyle o kadar takılacak bir şey değil. Devir sayısına bakınca da tahminimce 2024Aralık-2025Ocak ayında aldığınızı düşünüyorum. Neredeyse aynı dönemde alan birisiyim ve benim kapasite devir bu şekilde. Eğer alacağınız yeni telefonda maks kapasiteye ve...
  7. KaganKK06

Hocam 93 ten 92 ye düştü diye bir tane zarttiri zort mesajdan sat denildiğinden dolayı satacaksanız satın siz bilirsiniz ama şahsen bence satmayın gayet iyi telefon. Aynısını bende kullanıyorum. 318 devirde %93 te benimki telefonun maks kapasite düşüyor diye satacaksanız satabilirsiniz veya...
  8. KaganKK06

Ankara'da dolmuş'ta yaşadığım olay

var öyleleri maalesef. Düzgünlerinin karşına çıkması biraz zor
  9. KaganKK06

🔴183 Milyon GMAİL Hesabının Şifresi Sızdırıldı !

haveibeenpwned diye bir site vardı oradan yine kontrol etmeyi denebilirsiniz
Geri