Arama sonuçları: *

1. B

Battlefield 1'de darboğaz sorunu

İşlemci i7 2600 ekran kartım 1650 super haliyle işlemci ekran kartına yetişemiyor diğer oyunlarda çok sorun olmuyor ama bf1 de işlemciyi çok kullandığından hangi ayarlara getirirsem getireyim ekran kartını tam kullanamıyorum. Genelde işlemciyi daha çok kullanıyor. Monitörüm 1600*900 destekliyor...
  2. B

Cpu Fan Mode nasıl olmalı?

Merhabalar, Biosta cpu fan mode diye bir özellik var ve “manual mode” ve “smart mode” var.Görselinide gönderiyorum hangi seçenekte kalması gerekiyor.Smart moda alırsam alttaki değerler ne olmalı teşekkürler.
  3. B

İşlemci fanında 12 cm fan mı yoksa kule tipi 9 cm fan mı?

95 watt TDP değerli i7 2600 işlemcim var ve turbo boost özelliğini kapatmama rağmen oyunlarda 90-100 dereceye çıkıyor. Maksimum 90-100 tl ye fan alıcam.Burdada 12 cm lik normal fanmı yoksa kule tipi 9 cm lik fanlarmı daha çok işimi görür.Ben en azından 90 dereceye çıkmamasını istiyorum
  4. B

Bilgisayar açıldıktan bir süre sonra kapanıyor

Anakartta sorun olursa kapanıp açılması normalmi?
  5. B

Bilgisayar açıldıktan bir süre sonra kapanıyor

Arkadaşlar merhaba, Sorunum şu, bilgisayarı çalıştırıyorum bütün fanlar çalışıyor, hdd sesini duyuyorum ama ne monitöre görüntü geliyor nede klavye ve mousea ve 15-20 sn sonra bilgisayar kapanıp yeniden açılıyor. Ben güç kaynağından olduğunu düşünüyorum.Anakart başta olmak üzere kasada parçalar...
  6. B

Darboğaz kaynaklı işlemci 100 dereceye çıkıyor

Başlıkta darboğaz kaynaklı yazdım ama aslında tam emin değilim. i7 2600 işlemci ve gtx 1650 super sistemim var yüksek oyunlarda rdr2, bf1 gibi... işlemci sıcaklığı 98 dereceye kadar çıkıyor. Ekran kartı ise 50-60 dereceyi geçmiyor. İşlemciyi %60 - %80 arası kullanıyor ekran kartınıda bazen %90...
  7. B

İşlemci sıcaklığım 100 dereceye çıkıyor

Bu aşamada macunmu daha önemli olur yoksa iyi bir fanmı çünkü işlemci LGA 1155 ve fanı bulunmuyor.
  8. B

İşlemci sıcaklığım 100 dereceye çıkıyor

Merhabalar, İşlemcimin modeli İ7 2600, Boşta 30-40 derece görüyorum fakat yüksek kaliteli oyunlarda örneğin Rdr 2 gibi oyunlarda 99-100 dereceyi buluyor.Bu normal mi yoksa bir şey yapmam gerekir mi? Termal macun yenile derseniz daha yeni sürdüm ama macunun fiyatı 15 tl idi. Donanım...
Geri