Arama sonuçları: *

1. H

Kasa sanki uyku modunda

Eyvallah kral çözüm üretmeye çalıştığın için teşekkür ederim diğer arkadaşlar level kasmaya çalışıyor herhalde :D
  2. H

Kasa sanki uyku modunda

Kral pc açılıp açılıp kapanmıyor, pcyi acma tusuna basiyorum fanlar dönüyor fanlardaki rgb karşılama yapıyor sonra rgb sönüyor, mouse açılırken saniyelik yanıyor bu kadar sonra ne görüntü var ne klavye mouse çalışıyor. Ramde hiçbir zaman ışık yanmıyor ramde sıkıntı olduğunu düşünmeye başladığım...
  3. H

Kasa sanki uyku modunda

İçerisi gayet temiz üstü çözme telaşıyla taşırken tozlandı lütfen sadece çözüm önerisi verin bu şekilde hiçbir faydanız dokunmuyor maalesef forumu düzgün kullanın lütfen.
  4. H

Kasa sanki uyku modunda

Olmadı reis
  5. H

Kasa sanki uyku modunda

Selamlar dün gece bilgisayarı normal bir şekilde Windowstaki kapat butonuna basarak kapattım. Sabah annem bilgisayara geçmiş o da böyle yapmış ardından kardeşim geçmiş o da böyle yapmış bir kaç saat önce eve geldim bilgisayar sanki uyku modunda, ilk bastığım da kasadaki rgbler düzgün bir şekilde...
  6. H

Alan ve meslek seçimim sizce nasıl olmalı?

Selamlar, okul açılalı 4 gün oldu. 11.sınıfım sayısalım,aslında bilgisayar mühendisliği istediğim için sayısal seçtim, yol yakından eşit ağırlığa geçesim var. Tarih ile coğrafyayı fene tercih ederim bu fikir eşit ağırlığa geçip avukatlık okumayı söylüyor hep bana. Kafam inanılmaz karışık ne...
  7. H

Msi 1650 Versus Nasıl ve Piyasası

msı 1650 versus nasıl bir kart ve satılmak istense piyasası ne kadar (garantisi yok, sorunsuz)
  8. H

2.el Sapphire RX 480 8 GB ne kadar eder

Satıcı, ürün sorunsuz garantisi devam etmiyor 1627638201 Satıcı, ürün sorunsuz garantisi devam etmiyor
  9. H

2.el Sapphire RX 480 8 GB ne kadar eder

2.el Sapphire RX 480 8 GB ortalama olarak ne kadar eder
  10. H

Msı gtx 1070 ile i5 6500 kullanılabilir mi

Başlıkta da gördüğünüz gibi Msı gtx 1070 ile i5 6500 kullanılırsa darboğaz yapar mı
  11. H

200-250 TL Kulaklık Önerisi

200-250 tl arası kulaklık arıyorum. James Donkey 711 önerdiler bu kulaklığı kullanan varsa deneyimlerini yazsın lütfen teşekkürler
  12. H

Kargo da verilmesi gereken bilgiler

Tel no çok gerekli mi
  13. H

Kargo da verilmesi gereken bilgiler

Selamlar biri bana kargo yollayacakmis fakat kendisine hangi bilgileri vermem lazım?
  14. H

18 YAŞ ALTI AĞIR KÜFÜR NASIL ŞİKAYET EDİLİR?

Hm bu yüzden yapmak istemiyorum ya ailem falan kızacaktır :( 1622872455 Boşver falan derler 1622872488 Evet onlar zaten aklımdaydı davaya dönüşeceğinden dolayı yapmak istemiyorum ya ailem falan kızacaktır :( 1622872509 Hm bu yüzden yapmak istemiyorum ya ailem falan kızacaktır :(
  15. H

Cimere bildirirsem bu şahsımın açtığı bir davaya dönüşmeyecek mi?
  16. H

Selamlar, bir şahsiyet hiç bir şey yazmama rağmen özelden tüm milli,dini,şahsi değerlerime sovdu. 18 yaşından küçüğüm bu şahısı yasal mercilere nasıl bildirebilirim? Bu çocuk ne yaptığının farkında olmalı. Bu yüzden şikayet etmek istiyorum yoksa her önüme düşen küfrü şikayet etmek gibi bir...
  17. H

Discord kanalı oluşturmak istiyorum, bot nasıl yapılır,sunucu nasıl oluşturulur?

Özetlediniz gerçekten teşekkürler ^^
  18. H

Discord kanalı oluşturmak istiyorum, bot nasıl yapılır,sunucu nasıl oluşturulur?

Türklerde discord botu ile uğraşan hep "çocuklar" var. Bunlarda sağdan soldan kod çalıp aha bot yaptık diye başlık atıyorlar.İngilizcenizin kesinlikle iyi olması lazım.Discord'un kendi guildlerinde paylaşılıyor. Discordun kendi bot geliştirici sunucusuna da katılmanızı öneririm...
  19. H

League Of legends doğrulama Kodu gelmiyor

Evet zaten şu anda bir sorun yok fakat saat 6 gibi kısa süreliğine bazı kişilerin rünleri silindi tft kapandı oyunlara da girilmedi. Belki mailler de bundan etkilenmiştir ve hala sorunu çözememişlerdir diye düşündüm bence yarına kadar beklesin olmazsa destek talebi oluştursun :))
  20. H

League Of legends doğrulama Kodu gelmiyor

Seninde hocam teşekkür ederim iyi forumlar :)
Geri