Arama sonuçları: *

1. B

Sahibinden.com' dan eşya satarken dikkat!

Bu konuyu Sahibinden.com' dan eşya satanları bilgilendirmek için yazıyorum. Nijerya'da bazı dolandırıcılar Türkiye'den bazı satıcıları bulup dolandırmaya çalışıyor. Kendilerini başka ülkenin askeri olarak tanıtıp Nijerya'da görevde olduklarını söylüyorlar. Sonra sizden Iban ve mail bilgilerinizi...
  2. B

İncehesap hasarlı kutu gönderimi

Okumanda sıkıntı var herhalde ben ürün için iade talebi oluşturmuştum kutuyu hasarsız taraflarına gönderdim bana geri gönderdiklerinde kutu böyleydi ayrıca Çin'den geldiğinde böyle gelmiyor emin olabilirsin incehesaptan gelirken böyle oluyor
  3. B

Geldiği gibi çektim
  4. B

Dün burada incehesap ın iadeyi açmamasıyla ilgili bir konu açmıştım. Kutuyu hiç açmama rağmen iadeyi kabul etmemişlerdi. Bugün ürün geri geldi bana. Ben ürünü gönderdiğimde kutuda hiç hasar yoktu bugün gelen kutunun her yerinde hasar var. İncehesap bi kez daha güvenimi kaybetti.(Bilgilendirme...
  5. B

İncehesap iade almıyor

Bende link açılmıyor 1614681030 Ki galiba attığın hs60 pro değil
  6. B

İncehesap iade almıyor

400 TL olan 1 yıllık
  7. B

İncehesap iade almıyor

Mesajların hepsini okursanız ürünün açılmamış olduğunu göreceksiniz
  8. B

İncehesap iade almıyor

Daha yeni bakmaya fırsatım oldu da nerde ben göremedim 1 yıllık kullanan 400 e satıyor 1 haftalık olan 650 TL ye
  9. B

İncehesap iade almıyor

Aynen bende uyarmak için yazdım ama bazı arkadaşlar bana çözüm bulsunlar gibi yazmışım gibi davrandı
  10. B

İncehesap iade almıyor

Bana hiçbir bilgilendirme yapılmadan gönderdiler bende kargoya verildikten sonra mesaj attım bana bu mesajı yazdılar 1614680086 Bana hiçbir bilgi verilmeden bu mail atılmıştı
  11. B

İncehesap iade almıyor

Hayır sadece hijyenik koşullardan dolayı iadeniz reddeldi dendi
  12. B

İncehesap iade almıyor

Doğru okursan ilk başta hijyenik koşulları bahane ederek almadıklarını yazdım tam okumadan konuşmayın lütfen!
  13. B

İncehesap iade almıyor

Ben yaşadığım iade sorununu anlattım eğer kulaklık almayı düşünen varsa diye siz herhalde incehesap müşteri hizmetlerinde çalışıyorsunuz:)
  14. B

İncehesap iade almıyor

Siz neden hala incehesap ı savunuyorsunuz onu anlamadım siz sorun yaşamadınız diye site hiç kimseye sorun yaşatmaz diye bir şey yok şikayet var da da incehesap iadeyele ilgili baya şikayet var
  15. B

İncehesap iade almıyor

Aradım sabah yine yok diyorlar isterseniz dava açabilirsiniz sizin hakkınız dediler 1614679172 Bunu incehesap gönderdiğim şekilde çekti ve servis kaydına eklediler bu fotoğrafı
  16. B

İncehesap iade almıyor

Fotoğraf attım ya niye hala anlamamakta ısrar ediyorsun
  17. B

İncehesap iade almıyor

Ben yeterince uğraştım onlarla direk dava açıcam
  18. B

İncehesap iade almıyor

Yaşadığım sorun iade almamaları
Top Bottom