Arama sonuçları: *

1. W

Düşük Sistem Gereksinimli ve Hikayeli Oyun Önerisi

Kankam ac nin 2. oyununu .brotherhood ve revelations oyna aşık olursun
  2. W

Laptop kapanıp açılıyor

Laptobumun ısınma problemi yok fakat kapanıp açılıyor. Şarda ikende takılı değilkende yapıyor.Adaptörü değiştirdim yine yapıyor.İçini açıp termal macunu değiştim sorun düzelmedi.Format attım sorun yine düzelmedi. Sistemim: Toshiba Satellite 750L. GeForce 525M ekran kartı. i7 2620QM işlemci. 8...
  3. W

HP deskjet F2280 uygun kartus önerisi

İkinci elini ne kadara bulabilirm
  4. W

Tam olarak ne oluyor tanklı yazıcı ve ortalama fiyat nedir ?
  5. W

Merhaba, elimde eski bir yazici var. Kartuşu yok hangi kartuş ona uygun oldugunu bilmedigimden alamadim. İçinde sanırım kartuş yok çok anlamıyorum.Uyumlu bir kartus önerir misiniz?
  6. W

RX 570 parlak renkleri gostermiyor

Inan bilmiyorum . Ekran kartini amd nin kendi uygulamasindan güncelliyordum hep. Oradan ayarlari sıfırlayınca sorun irtadan kalkti. Sorun ya yaptigim bir ayarda yada guncellemeden kaynakliydi. 1619091481 Hocam onu nasil yapacağım bulamadim bir tarif ederseniz. 1619091538 Evet hocam komple 2...
  7. W

Hocam sıfırlayınca düzeldi herkese çok teşekkür ederim.
  8. W

Hocam çözüp satsam keşke. benim gibi ***** bulunmaz çünkü.
  9. W

Bir fikri olan yokmu ?
  10. W

Maalesef yok
  11. W

Başka bilgisayarla denedim . Monitörde herhangi bir sıkıntı oluşmadı.
  12. W

Tüm sisteme 3850 tl verdim sizce fazlamı azmı ? Acer G236HLBbd 23" 5ms (Analog+DVI) Full HD Led Monitör Rampage KM-RX9 (KLAVYE VE MOUSE) rampege (KULAKLIK) xıgmatek (KASA) amd fx-8370 eight-core processor 4.00 ghz (İŞLEMCİ) team xtreem s3 sata 3 240 gb ssd 500 GB HDD (hdd de bad sactör...
  13. W

Milli yöntemimiz format çözmedi sorunu :) 1618969594 Maalesef yok :/
  14. W

Umarım öyledir.Yoksa o kadar para boşa gidecek ve yenisi çok pahalı.
  15. W

Anakart modelim gigabyte 970a-ds3p.Sistemi toplu bir şekilde 2. el aldım işlemciye ayrıca para ödemedim Hocam .
  16. W

Kankam nerede bir garip olay gelir beni bulur zaten.Ama şunu anladım 2. El pismanliktir.
  17. W

Deniyorum simdi sonuçları yazacağım. 1618967717 Güvenli modda çalıştırdım. Sorun ortadan kalktı. Ama eskiye dönünce yine aynısını yapıyor.
  18. W

Amd nin uygulaması ile.
  19. W

Hiçbir şekilde sorunu çözemez miyim ?
  20. W

Evet 2. el aldım tüm sistemi. ssd sorunlu çıktı ekran kartı sorunlu çıktı.Bunları geç fark ettim.O kadar borca girdim şimdi bu sorun yüzünden ekran kartının boşa gitmesini istemiyorum. 1618966133 Hocam nvidia için sanırım yüklenmedi.
Geri