Arama sonuçları: *

• Users: NeXop
  • Order by date
  1. NeXop

Acer KB242YH 2. el alınır mı?

Tanıdıktan 2. el olarak teklif geldi, 2000TL diyor alınır mı...
  2. NeXop

A55, A36, A56 Hangisi Tercih Edilmeli?

A55'te karar kıldım, ekstra yorumlarınız var mıdır?
  3. NeXop

A55, A36, A56 Hangisi Tercih Edilmeli?

Selamlar, şu an kullanmış olduğum A23 modelinden yine bir Samsung modeline geçiş yapacağım. Başlıkta da görmüş olduğunuz modeller arasında fiyat performans anlamında hangisi daha iyi olur? Başka önerilerinizi de bekliyorum.
  4. NeXop

Hyperx cloud 2 tamir edilir mi

Hocam benim de o parcam kırılmıştı yere düşüp. kendim araştırdıgımda aliexpress'te bulmuştum...
  5. NeXop

%60 oyuncu klavyesi önerisi

Uzun süre tam boy klavye kullandıktan sonra artık bunalıp %60 - %65 klavye arıyorum. Şu anda gözüme HyperX alloy Origins 65 carptı önerilerinizi bekliyorum.
  6. NeXop

%60 Mini Klavye Önerisi

Mini klavye önerir misiniz ?
  7. NeXop

25-30K Hazır Sistem Önerisi

Hocam islemci ve power supply icin pek de iyi yorumlar goremedim sizin yorumunuz nedir ?
  8. NeXop

25-30K Hazır Sistem Önerisi

Merhabalar, arkadaşım oyun icin kendisine bilgisayar arıyor yardımcı olur musunuz ?
  9. NeXop

300-400 TL FPS mouse önerisi

Kullanmış olduğum Logitech G102 Lightsync bozulduğu için yeni mouse arıyorum. FPS oyunları arıyorum bunun için öneriler yaparsanız sevinirim.
  10. NeXop

Mekanik klavye önerisi

https://www.hepsiburada.com/xpg-summoner-cherry-mx-red-mekanik-rgb-turkce-gaming-klavye-p-HBCV00000BEBHT?magaza=BETA%20PLUS%20TEKNOLOJ%C4%B0 Bu klavye hakkında ne düşünüyorsunuz ?
  11. NeXop

Mekanik klavye önerisi

Yok sadece merakından dolayı önerebileceğiniz var mı diye sordum 1667738461 Bu ürün için merak ettiğim için soruyorum numpadli hali ile numpadsiz halinde bir fark mı ?
  12. NeXop

Mekanik klavye önerisi

Kendisi Razer meraklısı Razer'dan önerebileceğiniz var mı ?
  13. NeXop

Mekanik klavye önerisi

Yurtdışından alacağını düşünmüyorum
  14. NeXop

Mekanik klavye önerisi

Merhabalar, arkadaşım mekanik klavye arayışında önerebileceğiniz ürünler var mıdır ? Bütçe 1600-1900 arası
  15. NeXop

Gaming Kulak önerisi

Merhaba kullanmış olduğum kulaklık 4. kez bozulunca artık yeni kulaklık almaya karar verdim. Forumda gezinirken bulduğum birkaç kulaklık arasından seçim yapıp alacağım. Bu kulaklardan başka önerebileceğiniz olursa yazarsanız sevinirim. Kulaklıklar ...
  16. NeXop

Monster Pusat K3 Pro yay sesi

:D
  17. NeXop

Bazı yazılanları okuduğum da yay seslerin geçmeyip daha da arttığı yazıyordu.
  18. NeXop

Merhabalar, geçenlerde "Trust GXT 890 vs Monster Pusat K3 Pro" diye bir konu açmıştım ve orda ki cevaplarla birlikte Monster Pusat K3 Pro aldım. Klavyeyi aldıktan daha 2. günde klavye de yay sesleri çıktı ve ben bu durum beni sinir etti, bu klavyeyi iade edip yeni sessiz ve yay sesi olmayan bir...
  19. NeXop

Trust GXT 890 vs Monster Pusat K3 Pro

Teşekkürler sağolasın
  20. NeXop

Trust GXT 890 vs Monster Pusat K3 Pro

Teşekkürler hepinize yardımınız için Monster Pusat K3 Pro alıcağım.
Geri