Arama sonuçları: *

• Users: Aqff
  • Order by date
  1. Aqff

Sadece Valorant'ta Olan FPS Drop Sorunu

Diğer tüm oyunları denemedim tabii ancak CS:GO ve LoL'de hiç sorun yaşamadan oynayabiliyorum. Valorant'ta da normalde yaşamıyordum ancak son birkaç gündür yaşıyorum bu sorunu. Anlık droplar oluyor saniyelik bile değil belki ama saliselik takılmalar bile oyun keyfini mahvediyor. Sıcaklıktan mı...
  2. Aqff

Kondisyon bisikletiyle kilo vermek.

Çok umrumda olduğundan değil hocam ama hiçbir yorum yokken direkt böyle bir şey yazması prim kasmaktan başka amacı olmayan bir hareket. O sitelere baktığımda farklı sonuçlar gördüm bazısı yüksek derken bazısı daha düşük sayılar vermiş. Farklı forumlara baktığımda da çok daha düşük sayılar...
  3. Aqff

Boş yorum yapmak yerine biliyorsanız sorumu cevaplamanız daha iyi olurdu.
  4. Aqff

Selamlar arkadaşlar. Kondisyon bisikletiyle ne kadar hız ve sürede kaç kalori verilir? Örnek olarak 25km/s hızda 40 dakika da 400 kalori gibi bu örnek tabii doğrusunu soruyorum :D
  5. Aqff

Asus VG249Q mu AOC 24G2U mu Daha İyidir?

24G2U'nun içinden DP kablosu çıkıyor VG249Q'dan çıkmıyor. Onun dışında özellikleri benzerdir. VG249Q kullanıcısıyım ve memnunum. Ek bir ayar yapmadım renk kalitesi olarak gayet güzel bir monitör. Gerçek 1ms değil ama bunu dikkate alın 1ms MPRT. İnternetten aldığımda ölü piksel çıktı iade ettim...
  6. Aqff

Windows 10 Yüklü USB Belleğe Windows 8.1 Yüklemek.

Teşekkürler hocam.
  7. Aqff

Şu an yok ama Windows üzerinden yükleyeceğim. Rufus kullanmadan yapamaz mıyım içinden Windows 10'u silme işlemini?
  8. Aqff

Formattan sonra kurmak için 16 GB USB Belleğe Windows 10 yüklemiştim ancak şimdi başka bir bilgisayara format atmam gerekli ve bilgisayarda SSD bulunmaması ve eski olması sebebiyle Windows 8.1 yüklemeyi düşünüyorum(başka işletim sistemi önermeyin lütfen.) Windows 10 yüklü bulunan USB belleğe...
  9. Aqff

Sansürlü Şifreyi Nasıl Bulurum?

Hocam hizmet numaranız mailinize gelen faturada yazar. Ancak keşke dediğime bir baksaydınız. Müşteri hizmetlerini arayıp öğrenmek istediğinizi söyleyince size annenizin kızlık soyadının 1, 4. harfi gibi güvenlik sorularını sorar. Onları bilmiyorsanız önce öğrenin sonra arayın cevapladıktan sonra...
  10. Aqff

Sansürlü Şifreyi Nasıl Bulurum?

Müşteri hizmetlerini ararsan önce güvenlik sorularını soruyorlar doğru cevaplarsan şifrenizi söylüyorlar.
  11. Aqff

1660 super ekran kartlarindan hangisini daha iyi ?

FPS olarak 2-3 max. 5 FPS oynar yani FPS performansı açısından çok fark olmaz. Soğutma olarak farkları olabilir bu durumda da en iyi ROG olan olur diye düşünüyorum. Eğer fiyat farkı çoksa vermenize gerek yok ama dediğim gibi çok fark olmayacaktır.
  12. Aqff

samsung evo 860 1 tb ssd alınır mı

https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-samsung-1-tb-970-evo-mz-v7e1t0bw-m-2-pci-express-3-0-fiyati,257086999.html Bunu öneririm o zaman. 860 Evo SATA iken bu NVMe SSD yani çok daha hızlı olur aynı zamanda render vs. yapmayı düşünüyorsanız rahat edersiniz. M.2 portunun hakkını vermiş olur aynı zamanda.
  13. Aqff

samsung evo 860 1 tb ssd alınır mı

Alınır. Gündelik işler için en iyi model 860 Evo'dur zaten.
  14. Aqff

Sizce oyun için hangi panel daha iyi?

Milisaniyelik profesyonel oyuncular şu an oyun oynamaya devam ediyorlar :D
  15. Aqff

F/P 480 GB SSD tavsiyesi

Samsung 860 EVO öneririm. Patriot Burst 480GB'da DRAM bulunmuyor 50 lira fazla verip DRAM bulunan bir SSD almanız daha iyi olur.
  16. Aqff

5000TL- 6000TL Arası Laptop Önerileri.

Hocam SSD'si yetmeyebilir ve tek slot olduğu için yükseltme gibi bir durum zor olur. RAM'ler içinde benzer bir durum varmış sanırım başka bir öneriniz varsa açığım.
  17. Aqff

5000TL- 6000TL Arası Laptop Önerileri.

Arkadaşlar öncelikle iyi günler. Laptop fiyatları bildiğiniz gibi uçmuş durumda ve genel olarak hakim değilim. Günlük işleri yaparken sıkıntı çıkarmayacak, hızlı, görüntü kalitesi güzel olan 5000TL- 6000 TL civarlarında laptop önerileriniz nelerdir? Oyun asıl odak noktam olmayacak ancak ortalama...
Top Bottom