Arama sonuçları: *

1. F

Chrome indirme hatası

Chromeden bisey indirmek istedigim zaman inmiyor
  2. F

Google chrome indirme sorunu

Arkadaşlar google chromede bir şey indirceğim zaman Sol alt köşede disk işareti çıkıyor Başarısız Engelleniyor diyor indirmiyor disk doluda değil neden böyle hata aliyorum
  3. F

TEK JAKLI KULAKLIK SORUNU

Arkadaşlar merhaba, Mikrofonlu kulaklığım var ama kulaklik tek jaklı kasada 2 adet microfon hoparlör girişi var hoparlör girişine takınca mikrofon calismiyor aparat almadan driverden halledebiliyormuyuz teşekkürler..
  4. F

Windows'u ve programları ayrı disklere ayırmalımıyım ?

Arkadaşlar merhaba çok eskiden bir şey duymuştum ne kadar anladım bilmiyorum galiba windowsu birtane ssd ye kurup oyunları programları resimleri videoları kısaca windows dışındaki herşeyi ikinci bir disk alıp onun icine atmam gerektiğini oyunların ve windowsun daha iyi çalıştığını duydum ben...
  5. F

Windows 10dan windows 11 yükseltmelimiyim ?

16 gb 3700Mhz ram var bana bi artısı varmı yani windows 11 in
  6. F

Windows 10dan windows 11 yükseltmelimiyim ?

Amd radeon rx 6700 ekran kartı ryzen 5600 islemci windows 10 yüklü 11 geçsem nasıl olur sorun yaşarmıyım?
  7. F

Arkadaşlar acil yardım

Bilgisayar Donanim Arşivin son sistemi 2 haftadir kullanıyorum windows 10 var üstünde 11 e yükseltmek istiyor windows orjinal değil üstündeki ne yapmalıyım yardım edermisiniz
  8. F

Oyuncu Kulaklık Öneridi

Dostlar 500 TL kadar rampage yada başka bir marka saglam oyuncu kulaklığı varmı
  9. F

Görüntü takılma sorunu

Arkadaşlar merhaba donanımarşivin imzalı sistemini aldım ryzen 5600 / amd radeon rx6700 / 3700Mhz ram daha yeni aldım lolde 230 240 fps alıyorum buna rağmen görüntü ara ara takılıyor gecikme yaşıyorum yardımcı olabilirmisiniz lütfen..
  10. F

KABLO UZARSA İNTERNET HIZI DÜŞER Mİ

dostlar merhaba masaüstü pc yeri değişti 10mt var internet ile kasa arasinda kablolu baglanti yapicam fiber degil vdsl modem vdsl kablosunumu uzatmaliyim yoksa ethernet kablosunumu uzatmaliyim ikiside oluyor sıkıntı olan bunlardan hangisini uzatirsam internet hizi düşmez
  11. F

SİSTEMİ İLK ALDIĞIMDA NE YAPMAM GEREK

ARKADAŞLAR MERHABA D.A.İMZALI SİSTEMİ ALDIM ELİME ULAŞTI EKRAN KARTINI TAKIP ÇALİŞTIRİCAM İLK YAPMAM GEREKEN SEYLER NELERDİR BİLGİ VERİRMİSİNİZ
  12. F

A520m H model yerine 150 TL farka S3H modeli seçmek mantıklı mi

Bende ona bakıyorum Asus prime b450 mk var 1676392689
  13. F

Sizedemi aynisi oldu
  14. F

Arkadaslar Donanımarşiv imzali sistem aldım son çıkan gencer gamingten aradilar ana kart normalde Gigabyte A520M-H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart ama bu ana kart tedarikten dolayı sıkıntı yaşıyorlarmış 150TL Fark ile Gigabyte A520M DS3H AM4 DDR4 Micro ATX bunu takalım diyorlar sizce mantıklımı...
  15. F

DONANIMARŞİVİ İMZALI SİSTEM

dostum cok bilgim yok o yüzden yani
  16. F

ekran kartında varmı dp cıkış
  17. F

kardeşim ana kartın çıkışında display port yok baksana videoya ana kart cırt heralde
  18. F

ARKADAŞLAR MERHABA DONANIMARŞİVE ÖZEL OLAN SİSTEM ALDIM SON ÇIKANI DİSPLAYPORT İLE KULLANAMIYORUM SANIRIM BİLGİSİ OLAN VARMI ? EKRAN KARTI : SAPPHIRE AMD RADEON EX 6700 ANA KART ; GIGAYBE A520
  19. F

Sinerji Bendis vs İncehesap Helios Platinum Sistem

aa evet doğru pardon karıştırdım bunun ekran kartı daha iyi neden digeriyle ayni fiyat
  20. F

Sinerji Bendis vs İncehesap Helios Platinum Sistem

teşekkür ederim kardeşm ama bütceyi geciyor 1673730076 Bekleyip görelim ozaman
Top Bottom