Arkadaşlar google chromede bir şey indirceğim zaman Sol alt köşede disk işareti çıkıyor Başarısız Engelleniyor diyor indirmiyor disk doluda değil neden böyle hata aliyorum
Arkadaşlar merhaba çok eskiden bir şey duymuştum ne kadar anladım bilmiyorum galiba windowsu birtane ssd ye kurup oyunları programları resimleri videoları kısaca windows dışındaki herşeyi ikinci bir disk alıp onun icine atmam gerektiğini oyunların ve windowsun daha iyi çalıştığını duydum ben...
Bilgisayar Donanim Arşivin son sistemi 2 haftadir kullanıyorum windows 10 var üstünde 11 e yükseltmek istiyor windows orjinal değil üstündeki ne yapmalıyım yardım edermisiniz
Arkadaşlar merhaba donanımarşivin imzalı sistemini aldım ryzen 5600 / amd radeon rx6700 / 3700Mhz ram daha yeni aldım lolde 230 240 fps alıyorum buna rağmen görüntü ara ara takılıyor gecikme yaşıyorum yardımcı olabilirmisiniz lütfen..
dostlar merhaba masaüstü pc yeri değişti 10mt var internet ile kasa arasinda kablolu baglanti yapicam fiber degil vdsl modem vdsl kablosunumu uzatmaliyim yoksa ethernet kablosunumu uzatmaliyim ikiside oluyor sıkıntı olan bunlardan hangisini uzatirsam internet hizi düşmez
Arkadaslar Donanımarşiv imzali sistem aldım son çıkan gencer gamingten aradilar ana kart normalde Gigabyte A520M-H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart ama bu ana kart tedarikten dolayı sıkıntı yaşıyorlarmış 150TL Fark ile Gigabyte A520M DS3H AM4 DDR4 Micro ATX bunu takalım diyorlar sizce mantıklımı...
ARKADAŞLAR MERHABA DONANIMARŞİVE ÖZEL OLAN SİSTEM ALDIM SON ÇIKANI DİSPLAYPORT İLE KULLANAMIYORUM SANIRIM BİLGİSİ OLAN VARMI ?
EKRAN KARTI : SAPPHIRE AMD RADEON EX 6700
ANA KART ; GIGAYBE A520