Arama sonuçları: *

1. A

Arkadaşlar dual channel ram arıyorum

Hocam garantisi var bilgisayarın monster garantisi gider
  2. A

Hocam aynısından olsa alacam zaten ama yok piyasada
  3. A

Dual Channel olmazsa iade edilir mi
  4. A

Hocam bu laptop için değil ama
  5. A

Ben de baktım da 312liraya lexar var ama cl19 o 346liraya kingston var değerleri aynı
  6. A

Arkadaşlar bu ramle dual channel olabilecek 8gb ram ihtiyacım var yardımcı olabilir misiniz?
  7. A

monster abra a5 v16.6.5

1adet ölü pixel çıktı göze çok batmıyor ama çekinceliyim ya da 10 gün kullanıp öyle mi değerlendirmeliyim
  8. A

monster 1 adet ölü pixel

hocam beyaz gibi geliyordu da siyahmış 1615556220 açıkçası çok dikkatimi çekmiyor kafamı ekrana sokunca anca görüyorum ama tek derdim ilerlemesin yoksa sıkıntı değil 1615556266 ışık sızması da yok ondan da şikayet edenler vardı 1615556400 şimdi şöyle bir şey de var benim bütçem 7bin bu fiyata...
  9. A

monster 1 adet ölü pixel

şöyle her renkte net göremiyorum ancak beyaz renkli
  10. A

monster 1 adet ölü pixel

arkadaşlar 1 adet ölü pixel çıktı sizce iade etmeli miyim ilerler mi
  11. A

Hangi laptop daha iyi casper mı yoksa monster mı?

Monster ekranı 120hz, bu büyük bi fark. Rekabetçi oyunlar oynadığım için bana daha yakın geldi
  12. A

Bütçe olsa kesinlikle msi zaten ancak bu fiyat bandında çok fazla alternatif göremedim 1615328611 Oyun performansı nasıl peki
  13. A

Bütçem 7k arkadaşlar https://www.hepsiburada.com/casper-excalibur-g770-1030-8dj0x-intel-core-i5-10300h-8gb-240gb-ssd-gtx1650ti-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000TPES5?magaza=EXCALIBUR&utm_source=pc&utm_medium=cimri&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=17&wt_pc=cimri.c.17.pc...
  14. A

HP ba010nt işlemci hız sabitlenmesi 1.99 ghz

malesef böyle bir bilgisayar aldım normal kullanımda herhangi bir sorun yok ancak oyuna girer girmez işlemci hızlı 1.99 a sabitleniyor ve bilgisayar deli gibi ısınıyor 2 defa garantiye gönderdim ancak bir sorun olmadığını söylediler bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim bilgisayarın içi de...
Top Bottom