Arama sonuçları: *

1. Nihat Hatipoğlu

KDV indirimi olucakmi

Beyler bu telefon bilgisayar KDV indirimi ne zaman olucak bilginiz varmı
  2. Nihat Hatipoğlu

RX 6600 r3500x sistem

Beyler biliyorum işlemci kötü ama sistemdeki çoğu parça çok kaliteli diye alabilirim ve fiyatına makul şimdi ekran kartı MSI armor 6600 işlemci 3500x anakart aourus b450 elite öle bsiydi ram 3200 MHz 16 GB bide monitör de var Asus baya güzel bir monitör Asus mg248 bide steelseries klavye mouse...
  3. Nihat Hatipoğlu

PS5 vs Pc hangisi daha iyidir sizce ??

Oyunlar beleşe geliyor merak etmeyin
  4. Nihat Hatipoğlu

Laptop dan nefret ediyorum ya
  5. Nihat Hatipoğlu

Aslında bir tane PS 5 alırım yanınada apu sistem alırım bide GTX 1050 tü takarım onada ohh mis nasıl 1625996189 Benim tanıdığım kişilerin hesaplarını kullanicam 100-200 tane popüler oyunları var
  6. Nihat Hatipoğlu

Ben CS go fln da seviyorum ama en çok fortnite fln seviyorum cod war 1625996088 Yok o tür bir PC ama CS go ve valoyuda çok seviyorum
  7. Nihat Hatipoğlu

Ama Ps 5 daha güçlü biliyorsunuz 4 k 60 FPS açıyor oyunları ve genelde 120 FPS dede açıyor oyuna göre
  8. Nihat Hatipoğlu

İşte en fazla o paraya GTX 1660s li toplaniyor ztn kredi kartı limiti yetse rtx 3060 li sistem alırdım 12 kya
  9. Nihat Hatipoğlu

Ben PS 5 ve PC arasında kaldım arkadaşlar PS 5 daha çok güzel gözüküyor özellik bakımından aynı fiyatta olucak bu arada ve PS 5 deneyimi birçok kez yaşadım ve mükemmeldi bide klavye mouse bagladigimizda gecikme olurmu ???
  10. Nihat Hatipoğlu

Abdullah abi yeni PC cikarticak sizce fiyatı ve özellikleri nasıl olur agalar

Evett bayadir bekliyorum PC çıkmasını ağalar çok pahalandi 1620980360 K.b knka görmedim valla
  11. Nihat Hatipoğlu

Abdullah abi yeni PC cikarticak sizce fiyatı ve özellikleri nasıl olur agalar

Evet beyler sizce ne kadar olur ve özellikler neler olabilir
  12. Nihat Hatipoğlu

Xiomi note 10 lite vs iPhone 7 plus

Beyler bende şuan xiomi note 10 lite var 8gb ram olan modeli ve bunu satıp iPhone 7 plus 128 gblik olan modelini alsam mı diye düşünüyorum ne dersiniz
  13. Nihat Hatipoğlu

Core i5-2400 İşlemci ve 1 GB Ekran Kartıyla Valorant?

Ekran kartı modeli Intel HD graphics modelini bende bilmiyorum
  14. Nihat Hatipoğlu

Knka etraftakiler internet kafe pcsi alınmaz dediler sabret dediler bende beklicem hocam inşallah Allah daha iyisini nasip eder sabredicez napalim şimdilik bununla idare etmeliyim o da belki
  15. Nihat Hatipoğlu

Pc özellikleri : i5 2400 3.1 GHz 4gb ram 1 GB ekran kartı sizce valoranta 60 FPS alirmiyim 4.3 en düşük ayarlarda
  16. Nihat Hatipoğlu

Beyler bende xiomi note 10 lite 8gb ram modeli var ram sorunu

Knka baktım hiç bir uygulama yok sadece TV kumadasi var o kadar
  17. Nihat Hatipoğlu

Beyler bende xiomi note 10 lite 8gb ram modeli var ram sorunu

Evet beyler benim telefonumda. Nedense hep 4.9 GB ram kullanıyor neden öle yani normalmi onu nasıl düşürebilirim
  18. Nihat Hatipoğlu

Beyler PC toplucam yurtdışından

Yoq 1616784843 Eyw kral 1616784980 Ohaaaaaaa 😱😱😱
  19. Nihat Hatipoğlu

Yoq valla ben hile gelince baya sovuyorum senin rankin ne kardeşim
  20. Nihat Hatipoğlu

Ayip ediyorsun tabii ki oynarız kral ama ilk önce pc
Top Bottom