xdrive'da kuzenimde vardı ciddiyim şu aldığım xprime ürününe verdiğim paraya pişman oldum xdrive rahattı hawkda kötü değildi sıralama olarak 1.xdrive 2.hawk derim. xprime direk hiç almam aldırmam sert yani sert sevenler alabilir..
sakın almayın aldırtmayın kuzenim hawk aldı hawk buna bin basar paranıza yazık etmeyin aman beyler aşırı sert konforu sıfır kaç ay olmasına rağmen halen sert
hocam ben vallahi aldım memnunum çok güzel mikrofonu 32 bitde mükemmel arka plan sesi yok rahat bi şekilde alabilirsiniz. müzikte söyliyim baslar iyi ancak böyle tam müzik keyfini alamayabilirsiniz ama çok da kötü değil
isteyen alır ancak pc sistem alıp beklemek iyidir yani şu para cidden yazık gereksiz oyunlarda pahalı okadar bekliyoruz gta 6 için gene beklenir :kekw:
bu arada kulaklığı ben beğendim tavsiye ederim güzel seside yüksek müzik için ideal olmadığı biraz doğru ama basslar tizler vs güzel bu arada mikrofonuda mükemmel daha ne olsun.
ya böyle sorunlar yaşayan varsa normaldir aga sıkıntısı varsa iade et geç uzatmayalım
1731529289
kral bide gerek yok böyle şeylere paylaşmak iyidir sen gene bildiğini yap.