Arama sonuçları: *

1. Avatar

Ea Games temporarily lost connection

modemi de resetledim ea sorunundan sonra ben mi bozdum acaba ayarları diyecegim de network ayarlarını da sıfırladım anlamadım gitti
  2. Avatar

(Ekleme) şuan da xbox game pass de herhangi oyun yükleme veya açma yerinde üzgün surat ifadesi var ben galiba internet ayarlarıyla oynadım nasıl eski haline cevirecegim ağ ayarlarını da sıfırlayıp tekrar başlattım ama yapamadım
  3. Avatar

aile filtresi açık olmaması lazım cunku bu hatayı aldıgım gunun sabahı bf 5 oynuyordum sıkıntı yoktu ea gamesin twitter hesabına baktım boyle bir duyuru ile karşılaşmadım
  4. Avatar

ea games desktop girişte temporarily lost connection hatasını alıorum hicbir sekilde ea oyunlarına erişemiyorum bu sorunu nasıl cozecegim silip tekrar yukleme , güvenlik duvarını kapatma, pv4 adreslerini vb resetleme hepsini yaptım olmuyo
  5. Avatar

Rust Yanıt vermiyor hatası

evet denedim
  6. Avatar

Rust Yanıt vermiyor hatası

oyuna girerken yanıt vermiyo diye diye 20 dakikada anca menüye giriyorum artı bide serverlere girerken birşeyler yüklerken her yükledigi dosya sonrası yanıt vermiyor sistemim de fazlasıyla yetiyor oyunu birde ssd ye kurdum. bu sorunu nasıl cozebilirim
  7. Avatar

İzoly pc kasma sorunu

edebiliyosan iade et çöp pc almıssın
  8. Avatar

Oyunda iken masaüstü yansıyor

oyundayken görev çubugu şeffaf şekilde görünüyor normalde hic gorunmemesi lazım yani arka plan ile oyun ekranı birbirine giriyor nasıl cozebilirim monitör: rampage 165hz
  9. Avatar

GamePower Kirazu Çalışmama Sorunu

Arkadaşlar USB Aygıtı Tanınmadı diyor kulaklıgın ışığı yanmıyor fakat ses kartının ışığı yanıyor ses kartından kulaklıga giden kabloda hafif kablo dışı zarar görmüş orayı oynatınca algılanmadı fln diyor ben bunu yapabilirmiyim veya elektrikci yapabilir mi garantisi yok
  10. Avatar

Gamepower Starscream alınır mı? Ne Alınmalı

Şimdiki Klavyem James Donkey 610 bu Bozulunca Yeni Ve Daha İyi bir şey Almak İstiyorum Aklımdakiler de GamePower Starscream/Saber StarsCream Switch Değişebilmesi Hoşuma gitti fakat optik Switch i de TR de Nasıl Bulacam Birde 850 tl ye değermi Switch olmadan sarmıyor bu fiyata Bunlar Bu Fiyata...
  11. Avatar

Skullcandy crusher alınır mı

ben 1k ya aldım su an stokta yok fena bi kulaklık
  12. Avatar

TR şartlarında nasıl kilo alınır

Doktora gittim sadece herzamanki gibi b12 eksik doktorun bana dediği şu gündüz yemeğini yiyeceksin gece yersen alamazsın. bole sacma bir şey gormedim ben 1 ogun yiyip 60 kilo olan arkadaslarım var. neyse bana verdigi liste ,nasıl desem bunlar olsa kilo alırım zaten o kadar rahat söylüyorlar ki...
  13. Avatar

.dd işte kanka normal değil bu kadar zayıf olmam tekrar bi doktora görüneyim diyorum o doktor oraya bu doktor buraya hepsi biyere yönlendiriyo bi muayene olmak bile 2 3 ayı buluyo
  14. Avatar

öncelikle teşekkürler kan değerlerimde b 12 eksikti iğne verdiler o da boşa 1657468994 Herkese çok teşekkürler önerilerinizi deneyecegim gelişme olursa Ekleme yapacagım . Seviliyonusuz <333
  15. Avatar

doktor uzman ne varsa hepsine gittim hepsinin yaptıgı günlük yeme listesi benim aradıgım ilaç gibi birsey veya bi öneri. sağolsun konuya cevap veren arkadasların önerileri güzel fakat uyguladıgım zaman bekledigim değişimi göremiyorum 5 senedir 43 kilodayım şaka gibi ya 1657465407 hocam kilon...
  16. Avatar

sürekli bilgisayar başındayım hicbir fiziksel aktivitem yok ne kadar sağlıksız olursa olsun tek derdim kilo almak 1657463830 bi ara hergun shake yapıyordum tekde 1.5 litre shake iciyordum sonra sürekli kusmaya basladım
  17. Avatar

Bi faydasını göremedim hergun hergun yiyordum artık kokusuna dayanamıyorum
  18. Avatar

Balık yağını denemistim ama tekrar denemekten zarar gelmez
  19. Avatar

1 67
  20. Avatar

Agalar ben bebekligimden beri kilo almaya calisiyorum kullanmadigim şey kalmadi hastaneler fayda etmiyor supplementler fayda etmiyor günlük max 1 öğün yiyebiliyorum zorlasam 2, malum durumlarda iyi degil makarna yemekten cinnet geciriyordum 3 yildir makarnayi agzima surmuyorum . Arkadaslarimdan...
Top Bottom