Arama sonuçları: *

1. Y

Philips S1885/00 Tıraş Makinesi 1.499,00TL

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0FLKFVT62 peşin fiyatına 3 taksit mevcut.
  2. Y

🔥İndirim Migros çikolata kategorisinde aynı üründen 2 al 1 öde

Teşekkürler, stokları yeniledik
  3. Y

5080 li sistem tavsiyesi

Moderatörler silebilir misiniz sistemdeki problemden dolayı 3 tane oluştu,
  4. Y

5080 li sistem tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, güncel olarak yapay zeka ve projelerde kullanmak üzere yeni bir sistem dizmek istiyorum. Bu doğrultuda önerilerinizi bekliyorum. Bilgisayar bileşenleri; Ekran Kartı ...
  5. Y

🔥İndirim Chippin Trendyol Go Siparişlerde 800 e 250 TL indirim

Teşekkürler, faydalandım. 1.5kg köfteci yusuf köftesi 😋
  6. Y

🔥İndirim Yemeksepeti 2x Popeyes XL + 2x 1L İçecek + Algida Boom Kutu 275 TL

Nereden alınıyor hocam detaylandırır mısınız
  7. Y

Yemeksepeti Köfteci Yusuf 450 TL'ye 225 - 350 TL'ye 175 TL Kupon

Hocam kuponlardaki uygun yerleri gör tarzı yer çalışmıyor. Sadece genel arama yerinde bazı firmalarda şu kadara şu kadar indirim var diye restoranın logosunda yazıyor o kadar
  8. Y

🔥İndirim Adidas Grand Court Base 1559₺ Peşin Fiyatına 6 Ay 43.5 44 46

teşekkürler 46 numara aldım umarım pişman etmez
  9. Y

Yardım Bütün belgelerim fotoğraflarım gitti yardım

Aleyküm selam, eğer üzerine veri yazmadıysanız belirli programlar aracılığıyla geri alabilirsiniz
  10. Y

🔥İndirim N Kolay Bankası 1000TL harcamana 1000TL iade ediyor.

Akulasa üye olmuştum, yaklaşık 4 gün geçti. Bekleyeyim mi yoksa müşteri hizmetleriyle vs konuşayım mı?
  11. Y

🔥İndirim N Kolay Bankası 1000TL harcamana 1000TL iade ediyor.

birkaç gün içerisinde sanal kartına yükleniyor 1764957399 hocam ben bu ay kayıt oldum ama kampanya devam ediyor mu herhangi bi para gelmedi de
  12. Y

🔥İndirim Razer Blackshark V2 Pro 3500 TL

bu ürün mü yoksa https://www.amazon.com.tr/dp/B09X5G16ZM?th=1 bu mu, 3050 tl ye linkteki ürünü aldım bugün, eğer diğer ürün daha iyiyse aldığım ürünü iade edip bu ürünü alabilirim. Nasıl yapayım fikir verirseniz sevinirim
  13. Y

Okul için Tablet Önerisi

https://www.hepsiburada.com/huawei-matepad-11-5-6gb-128gb-tablet-uzay-grisi-pm-HBC00008KX9XZ bunu önerenler var ama hangisi mantıklı 1758968268 Bütçeyi biraz daha arttırıp fiyatına göre daha iyi ürün var derseniz bakmak isterim
  14. Y

Okul için Tablet Önerisi

Merhaba, yeğenim için tablet almam gerekiyor. Nasıl bir şey alabiliriz, genelde zoom vs dersler için kullanacaklar. F/P olması yeterli
  15. Y

8-13k civarı telefon önerisi

Yenilenmiş telefon alınır mı, 1 ay önce easy cepten durumu çok iyi olan bi a54 almıştım. Şebeke sorunu vardı. iadeyle vs uğraştırdı. Bunlarda bi de neden taksit olmuyor ya, yenilenmişlerde taksit oluyor
  16. Y

Fanlar dönmesine rağmen sistem açılmıyor

Merhaba, ilk olarak; ramlerin hepsini söküp bilgisayarı öyle çalıştırmayı deneyin, bios ekranına atması gerekiyor. bu olmazsa bios pilini sök tak yapıp öyle çalıştırın.
  17. Y

8-13k civarı telefon önerisi

Merhaba arkadaşlar, anneme yeni telefon alacağım. Günlük kullanım için ideal bir telefon arıyorum. Gün içerisinde telefonla konuşma, instagramda gezinme tarzı şeyler yapıyor. Performanslı olması gereken şeyler bunlar. Kamerası vs hiç önemli değil, çok fazla da öyle kasıp etmezse tadından yenmez...
  18. Y

🔥İndirim Trendyol Go 200₺ indirim

Sipariş verdim, teşekkürler kral
Geri