Arama sonuçları: *

• Users: Kanta
  • Order by date
  1. Kanta

Yardım 400TL Oyuncu Kulakligi Tavsiyesi

Yakin zamanda ekipmanlarla ilgili bi kampanya gelecek mi bilgisi olan var mi? (Konunun basinda bahsi gecen steelseries disinda)
  2. Kanta

Anladım, teşekkürler
  3. Kanta

1-2 yildiz yorumlarini biraz inceledim ve kronik sorunlari var gibi gozukuyor ve kronik sorunlu bir cihaza butcenin ustunde fiyat vermek cok mantikli gelmedi.
  4. Kanta

Hocam anladigim kadariyla Turkiyede olmayan bi urun. Tek tuk magazalarda var. Bu kulakligi diger markalardan ayiran bu kadar gozu kapali almam gereken ozelligi nedir? Detayli urunu anlatan Turkce kaynakta bulamadim o yuzden soruyorum.
  5. Kanta

Anladim. Sanirim bunun indirimini kovalamam daha iyi olacak. Tabi dolar kuru bu haldeyken fiyati duser mi ondan emin olamadim. Suanki fiyatida butcemin bir hayli ustunde. Neyse dolar umarim duser 😅
  6. Kanta

Eyvallah kral
  7. Kanta

Baya izledim videolarinida HyperX Cloud 2 ile falan kiyaslamis millet baya iyi duruyor. Ama 2 ay once ile suan arasinda fiyatta ucurum var. Belki onunda indirimini kovalayabilirim gibi geldi.
  8. Kanta

Hocam Steelseries videolarını izlerken tesadüfen "Rampage Drop Plus (RM-K60) 7.1" ile karşılaştım. Ürünü herkes baya övmüş. Bu konuda bir bilgin var mı veya herkese soracakta olursam bir bilgisi olan var mıdır ?
  9. Kanta

Geçen hafta olan indirimi kaçırdığım için gerçekten üzüldüm. Eğer tekrar benzeri bir şey gelecekse tabiiki beklemek en iyisi olacaktır. Ama bu bekleyiş aylar sürmez umarım :D
  10. Kanta

https://www.trendyol.com/gamepower/jin-siyah-7-1-kulakustu-kulaklik-p-85885621 Bu kulaklıkla kullanım tecrübesi olan var mı ? İnternette izlediğim kadarıyla hem ses kalitesi hem de mikrofon kalitesi güzel gibi duruyor. Ayrıca yorumları da fena değil.
  11. Kanta

Tuh gecen hafta cok guzel indirimler varmis. Kacirmisim. https://www.itopya.com/da-ayin-urunleri_s60
  12. Kanta

Bu kulakligin diger kulakliklardan farki nedir? Biraz inceleme videolarina baktimda, yorumlarda bazilari ovmus bazilari gommus. 1641814551...
  13. Kanta

Oncelikle selamlar. Benim sizlere danismak istedigim soru su. Yaklasik 400tl kulaklik icin butce ayiriyorum ve genel olarak kulakligi oyun oynarken kullanip aktif sekilde de mikrofonunu dcde kullanicam. Genelde aldigim urunleri kolay kolay bozmam ve uzun sure kullanirim. Eger derseniz ki uzun...
  14. Kanta

4bin TL Bütçe Sistem Önerisi

Sizce https://www.itopya.com/v3-m570ta-1202-1202-amd-ryzen-3-3100-msi-radeon-rx-570-armor-8g-oc-8gb-ddr4-1tb-disk-gaming-bilgisayar/ bu sistemden ekran kartı RX570 yapılsa ve HDD çıkartılıp yerine SSD takılsa nasıl olur ? (Bütçeyi biraz aşıyor bunun farkındayım ama araştırma yaparken buna denk...
  15. Kanta

Biraz araştırdım da , miningciler piyasanın bi tık içinden geçmişler gibi gözüküyor :/
  16. Kanta

2~4 ay arasında piyasanın düzelmesini beklemek biraz yazı tura gibi olmuyor mu ? Tam olarak ne kastettiğinizi anlamasam da kur bazlı düşünürsek günden güne daha kötüye gidiyor. (Gerçi son 2 ayda bi düşüş oldu ama biraz yazı tura gibi geldi bana)
  17. Kanta

Öncelikle herkese teşekkür ederim verdiği öneriler için ve sakin olun böyle bi konuda tansiyonların yükselmesine hiç gerek yok. Beni biraz maruz görün pek bilgili değilim bu konuda. Apu sistemi biraz araştırdım fakat tam olayını anlayamadım. Tam olarak ne oluyor Apu sistem ? GPU ve CPU birlikte...
  18. Kanta

4bin TL sistem toplamayı düşünüyorum. Genel olarak oyun oynamayı ve lolde video çekmeyi düşünüyorum. Sistem öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Top Bottom