Arama sonuçları: *

1. R

🔥İndirim Iffalcon MiniLED TV’ler Lansman Fiyattan Satışta(TCL Alt Markası)

85 inç modelinde panel matte panel olarak geçiyor. Daha düşük modellerde panel farklı sanırım.
  2. R

🔥İndirim Iffalcon MiniLED TV’ler Lansman Fiyattan Satışta(TCL Alt Markası)

75 inç miniled olanını almayı düşünüyorum ama fiyatına değer mi? Özellikle ekran yansıtma olarak kullanacağım. Acaba emsal samsunglardan iyi midir? Bilgili bir arkadaştan cevap beklemekteyim.
  3. R

🔥İndirim Next YE-58GFSG8-QLED 58" 14.888₺

Dostlar ürünü tamamen Ekran yansıtma için almak istiyorum. Ekran yansıtmada kablolu/kablosuz donma kasma vs. yaşanır mı? Bazı TV'lerde airplay özelliği olunca bu yansıtma olayı daha iyi oluyor diyorlar. Aydınlatabilir mi bilen biri?
  4. R

❌İndirim Bitti! Next YE-65GFSG8-QLED 19.999 TL

Bu televizyonu ikinci ekran olarak kullanabilir miyim? Görüntü yansıtma için kullanmak istiyorum. Ayrıca kablosuz yansıtma yapılabilir mi
  5. R

Honor 400 fiyat/performans nasıl

Honor 200 Pro mu, düz honor 400 mü tercih edersiniz?
  6. R

❌İndirim Bitti! Samsung 43” LS43DM702UUXUF Smart Monitör, M7 4K Monitör 8.099TL

Bende M8 versiyonu var. İkisi arasında hangisini önerirsiniz?
  7. R

🔥İndirim Samsung Smart Monitör M8 32 İnç 4K 12.999 TL

Cevabınız için teşekkür ederim. M8 incelemesinin olduğu Youtube videosunda Vesa desteğinin olduğundan bahsedilmiş. Var yani M8 modelinde. Yine de araştırınız mutlaka. Burada bahsedilmemiş ama M8 modelinin bir de dahili mikrofonunun olduğunu ve kamerasının AI destekli otomatik insan hareketini...
  8. R

Entegre kullanmaktan kasıt nedir hocam? Yani örn bunun yanına bir samsung smart tv alınırsa nasıl beraber kullanabilirim? Hangi cihazlarla neler yapabileceğimi bilmem isterim. Açıkçası ofiste günlük kullanım için almak istiyorum. Şu anda bir televizyon yok ofiste ancak 1-2 ay sonra televizyon...
  9. R

Diğer Samsung cihazlarla etkileşimi nasıl ürünün? Mesela Samsung galaxy buds ile ve samsung books'lar ile etkileşimi varmış. Başka hangi cihazlarla nasıl bir desteği var? Halihazırda 1 pc, 1 hoparlör ve 1 tv ye bağlanabilir mi?
  10. R

❌İndirim Bitti! Google Gemini Pro ve VEO 3 15 AYLIK 50TL (ÖĞRENCİ OLMASAN BİLE)🔥🔥

Profilinize girilmiyor. Siz mesaj atabilir misiniz?
  11. R

❌İndirim Bitti! Google Gemini Pro ve VEO 3 15 AYLIK 50TL (ÖĞRENCİ OLMASAN BİLE)🔥🔥

Ücreti mukabilinde yapacak olanlar iletişime geçsin. Deniyorum olmuyor.
  12. R

🔥İndirim Honor 400 Serisi Çok İyi Fiyatlar İle Geldi

Honor 200 512gb dan geçmeye değer mi düz honor 400 e? Birde takas desteğinde iphone 8 plus için 5.000 fiyat verdiler. Öldürmüş gibiler
  13. R

Ana Konu Aliexpress 10 Dolar Kupon Nasıl Alınır

Hala yapabilir miyiz? Bende son tarih 31'i görünüyor Tek tıklamayla US $20.00 alın ! #AliExpressbonus #BonusBuddies Ödülünüz aktif hale getirilmeyi bekliyor. https://a.aliexpress.com/_B0nCJV
Geri