Arama sonuçları: *

1. anjq

PS5 Pro Seri Numaraları Hakkında

Alabiliyorsan Pro al, FPS olarak daha memnun edecektir. Özellikle chip (Ram, ssd vb) krizi sebebiyle yeni nesil konsollar öteleneceğini düşünüyorum ki ötelenmese bile daha önümüzde 2-3 yıl var. PS5 Pro sizi mutlu edecektir.
  2. anjq

PS5 Pro Seri Numaraları Hakkında

Sebebi depolama alanı ile alakalı yeni seri 825 GB olarak geliyor.
  3. anjq

9800x3D İçin Anakart Önerisi.

MSI MAG B850 TOMAHAWK MAX WIFI AMD B850 Soket AM5 DDR5 8400MHZ(OC) M.2 Seçtiğiniz Anakart gayet güzel, arkana bakmadan devam et.
  4. anjq

🔥İndirim Casio Saatlerde 1200/300₺ Kupon ( Güzel Fiyatlar Mevcut )

Böyle konular açmayın ya hiç alımda yokken saat sahibi olduk :ROFLMAO:
  5. anjq

🔥İndirim MSI GeForce RTX 5090 32G GAMING TRIO OC 145.999,00 TL VADE FARKSIZ 9 TAKSİT

ihtiyacı olan alsın ram ve vram sıkıntıları sebebiyle fiyatları avrupada artmaya başladı yakında sağlam zam gelir.
  6. anjq

Almanya'da Oyuncu Bilgisayari

Türkiye'de bilgisayar parcalari ve bilgisayar toplamakla ilgili yeterince tecrübem oldugunu düsünüyorsan, Almanya'da değişin nedir? Bu arada bütçen uzun ömürlü bir sistem için biraz az, sadece RTX5080 1200 € 'dan başlıyor. ZOTAC GAMING GeForce RTX 5070 Solid, 12288 MB GDDR7 635 € Patriot...
  7. anjq

9800x3d sonradan başlayan ısınma sorunu

Anankart veya AMD yazılımı ile farkında olmadan OC mod açmış olabilirsin, kontrol et.
  8. anjq

Termal macun değişimi sonrası ısı değerlerim normal mi?

Noctua NH-U12A chromax.black
  9. anjq

Termal macun değişimi sonrası ısı değerlerim normal mi?

Merhaba arkadaşlar, Bu sabah MX6 Termal macun uygulaması yapıp bilgisayarı temizledim. 2 saatlik oyun sonrası ortalama ısı değeleri aşağıdadır. Sizde normal mi?
  10. anjq

GIGABYTE AORUS RX 9070 XT ELITE alınır mı?

bende 9070 xt düşünüyorum, 300mm maksimum uzunluk destekliyor kasam hangi modeli önerirsiniz?
  11. anjq

G29'dan Moza R5'e Yükseltmek Mantıklı Olur mu?

Bilgisayarda kullanacaksan R5 veya R9 yeterli, G29 ile kıyaslanmaz.
  12. anjq

5800X ile 9070 XT Darboğaz yapar mı?

RTX 3070'den geçmeye değer diye düşünüyorum, ciddi bir problem olur mu?
  13. anjq

5800X ile 9070 XT Darboğaz yapar mı?

Arkadaşlar merhaba, 5800X işlemcim var, 2K oyun oynuyorum. Hali hazırda RTX 3070 ekran karıtmı, 9070 XT ile upgrade etmek istiyorum. Bu upgrade sonucu darboğaz yaşar mıyım?
  14. anjq

9070 XT Geri Döndü! 16 Kart Özeti

9070XT alma arifesinde güzel bir inceleme, XFX Mercury oldukça mantıklı
  15. anjq

EVGA 750W PSU problemi yaşıyorum, çözüm veya yeni PSU önerisi

Geçtiğimiz hafta OCCT üzerinden Power testi yaptım, aralıkla 3-4 kez tekrarladım. 1 kez kapandı, 3 kez kapanmadı. Voltaj değerleri sabitti.
  16. anjq

850W Modüler PSU Tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba, Kullandığım 750W PSU artık ömrünü tamamladı, almışken 850W yükseltme yaparak yeni bir PSU almak istiyorum. Not: Modüler olması önemli Bütçe: 6000 TL civarı
  17. anjq

Yabancı kaynaklarda benzer sorun yaşanlarda PSU problemi olduğuna dair yazılar yazmışlar. Açıkcası PSU ile ilgili bir arıza olabilir mi diye düşünüyorum? Eğer RAM ile ilgili bir sorun varsa sistem bu şekilde oyuna girdiğin anda her zaman olmamakla beraber aniden kapanır mı?
  18. anjq

Merhaba arkadaşlar 3-4 yıldır problemsiz kullandığım bir bilgisayarım var, son 1 aydır oyunlara girdiğimde rastgele olarak sistem aniden kendini kapatıyor, her zaman yapmıyor. Bu kapatma sırasında kasa içerisinde ki RGB ışıklar yanar halde kalıyor ve bilgisayarın üzerinde ki sistemi açan power...
  19. anjq

Öneri Hangi anakart daha mantıklı?

Haklısın. MSI B850 GAMING PLUS WIFI 12+2+1 ASUS TUF GAMING B850-PLUS WIFI 14+2+1
  20. anjq

Gaming gen güvenilir mi

Güvenilir
Geri