Arama sonuçları: *

1. K

Ryzen 9 5900X bozuk mu

Oyuna girince yada google chromeden bişey yapınca (genelde bişeyler izlerken) bilgisayar kasmaya başlıyor. Last of Us Part 1 satın aldım oynamak için ama daha oyuna girerken 10 saniye boyunca fps 7ye düşüp 60a tekrar çıkyor.Acaba niye yapıyor bunu yardımcı olabilicek var mı? 1680361155...
  2. K

İnternetim 30kbps inip 2.5mb çıkıyor

teşekkürler yardım için
  3. K

ilk defa bu gün oldu şu an hatta site yüklenmiyor 10 saniyesonra yükleniyor sonraki 10 saniye bekliyorum internet bağlantısı yok hatasını
  4. K

İnternetim 30kbps inip 2.5mblere kadar çıkıyo ve bu 5 saniyede bir oluyor yardım eder misiniz Steam'de bile hız böyle dalgalı. Normalde olmaz bu gün bir anormallik var yardımcı olabilir misiniz? (İnternet yavaşlayında telefonda bağlantı hatası veriyor. 5 saniye sonra düzeliyor sonra bir...
  5. K

GTX 970 ile ethereum madenciliği yapmak istiyorum

yok kartım soğutuyo kendini rahat ama site bulamıyorum nereden yapabilirim acaba yaa
  6. K

GTX 970 ile ethereum madenciliği yapmak istiyorum

GTX 970 ile ethereum madenciliği yapmak istiyorum. Ama hangi siteden veya programdan yapacağımı bilmiyorum sadece denemek için giricem bu işe benim ekran kartım internette okuduğum kadarıyla idare edermiş bana site tavsiye edebilr misiniz?
Geri