Arama sonuçları: *

• Users: HKA03
  • Order by date
  1. H

Team CX1 SSD alınır mı?

Team CX1 SSD alınır mı? https://www.n11.com/urun/team-cx1-t253x5240g0c101-25-240-gb-sata-3-ssd-1570778?magaza=deltabilgisayar
  2. H

Patriot Burst Elite alınır mı?

Babamın ofis laptopu için SSD arıyordum karşıma bu SSD çıktı. Patriot Burst modelini önerdiklerini biliyorum ama Patriot Burst Elite alınır mı farkları nedir...
  3. H

TCL 10l Android 11 sürümüne güncellenmeli mi?

İnternette TCL 10L'nin Android 11 sürümünün sorunlu olduğunu öğrendim. Sizce güncellemeli miyim? TCL 10l kullananlar yazabilir mi?
  4. H

HepsiBurada Teknoloji evreni satıcısı güvenli mi?

TCL 10l telefonu almak istiyordum ama hiçbir yerde stok kalmamış, burada var. Sizce güvenli mi? Ürün linki: https://www.hepsiburada.com/tcl-10l-64-gb-tcl-turkiye-garantili-p-HBV00000TCE67
  5. H

Klavye çift yazma sorunu

Bilgisayarda 3 tane klavye denedim hepsinde bazen bastığım harften 2 tane yazıyor, mesela D harfine bastığımda "dd" şeklinde yazıyor. Denediğim 3 klavye diğer bilgisayarda düzgün çalışıyor. Hem kasa hem anakart üstündeki tüm portları denedim hala aynı, USB portlarının bozuk oluğunu düşünmüyorum...
  6. H

Ryzen 3 2200g sistem toplama

Kardeşim için PC toplamaya karar verdik. Kardeşim bilgisayarı çoğunlukla canlı ders ve ödevler için kullanacak. Arada Sims 4, Minecraft gibi oyunlar oynuyor. PC parçaları bunlar: Ryzen 3 2200G. MSI A320M-A Pro. 2X HyperX 2666 MHz 4 GB RAM. Gigabyte 240 GB SSD. PSU ve kasaya daha karar...
  7. H

Linux yüklü USB bellek Boot menüsünde gözükmüyor

Biosu sıfırladım İSO dosyasını doğruladım bir sıkıntı yok ama hala gözükmüyor.
  8. H

Anakartını bilmiyorum Laptopun markası ve modeli: Hometech Wİ 101
  9. H

balenaEtcher ile yazdırdım sonuç gene aynı. Secure Boot kapalı
  10. H

Bir USB belleğe Rufus ile Xubuntu 64 Bit yazdırdım ama gözükmüyor, sonra Zorin Os'uda denedim ve sonra Lubuntu'yuda denedim ilk olarak İSO imajı modunda yazdırdım sonra DD modunda yazdım ama hiçbir şekilde boot menüsünde gözükmüyor. Bios UEFİ ve tüm İSO dosyalarını GPT olarak yazdırdım. Aynı USB...
Geri