Arama sonuçları: *

1. Şahin Yüksel

Render sistemi toplamak için bilgi toplamak hakkında

Az önce dizdim bu listeyi bilgili birileri yorumlarsa fiyatı dahilinde bence çok güzel bir sistem oldu. SİSTEM ADI: PCH F CLASS 1.2 GOLD- (ÖZELLESTİRİLMİS) ___________________ ISLEMCİ: AMD Ryzen 5 3600 3.60GHz 35MB Soket AM4 ___________________ EKRAN KARTI: Asus Dual-RTX2060-O6G-EVO GeForce...
  2. Şahin Yüksel

mönitorüm var 75 hz değistirmem gerekecek ama onu daha sonra almayi dusunüyorum bütcemi fazla zorlamamak icin
  3. Şahin Yüksel

Oyun için harika bir sistem oldu ama render konusunda okeymidir sizce ? SİSTEM ADI: PCH F CLASS 1.2 GOLD- (ÖZELLESTİRİLMİS) ___________________ ISLEMCİ: AMD Ryzen 5 3600 3.60GHz 35MB Soket AM4 ___________________ EKRAN KARTI: Asus Dual-RTX2060-O6G-EVO GeForce RTX 2060 ___________________...
  4. Şahin Yüksel

Merhaba Üniversiteye kayıt oldum ve Görsel iletişim Tasarımı bölümü okuyacağım için ve boş vakitlerim de oyun oynamak için orta düzey Render/oyun bilgisayarı toplamak istiyorum cok yakın zamanda alacağım ama render performansı iyi olan işlemci ekran kartı vs önerileri almak istiyorum sistem için...
  5. Şahin Yüksel

laptop kendiliğinden kapanıyor

Eski bir casper laptopum var fanı hiç durmuyo altına soğutucu aldım termal macununu yeniledim pc içinden yapılabilecek performans ayarlarınıda yaptım fanını temizledim olmadı pc toplamak istiyorum para biriktirmeye baslayamadım daha onun icin idareten bir cözüm yolu varmı. Abdullah abim Hayirlı...
Top Bottom