Arama sonuçları: *

1. Kurt Cobain

FC 25 GPU YÜZDE 40 KULLANIM KASMA SORUNU

özel olarak 4060 ı seçtim ayarlardan 1754726360 60 a 60 çözüyor dediler yaptım bu sefer çok gecikmeli hissettiriyor oyun
  2. Kurt Cobain

reis onu anladım da çok sinir bozucu ya 4060 keyfi var herhalde elimizde millet 3060 la falan oynayabiliyorken ben neden 4060la sorun yaşıyorum
  3. Kurt Cobain

olsun cano canın sağ olsun
  4. Kurt Cobain

aynısını yaptım gördüm onu da değişen bişi olmadı hoca valla yarın daha detaylı bi araştırcam deli edecek yoksa
  5. Kurt Cobain

denedim cırt aynı durum
  6. Kurt Cobain

yok kankam çözülmüyo hala yüzde 30 gpu
  7. Kurt Cobain

bi bakayım iyileştirmeleri kapatayım ama darboğaz var evet oyun içinde yüzde 90 işlemci yüzde 30 gpu kullanımı geziyor sıcaklık değerlerim herhangi bi laptop sıcaklığı 90 derece max o da bu laptop için normal
  8. Kurt Cobain

undervolt işlemi yapmadım. kendim freedosken windows kurduğumdan beri format da atmadım (eylülden beri) ve en düşük ayarlarda dahi kasıyor 1754511825 onu da yaptım hoca işe yaramadı
  9. Kurt Cobain

hocalar merhabalar . i7 12.nesil işlemcili 32gb ramli , 4060 ekran kartlı ve 2tb m2 ssd ye sahip bir laptop kullanıcısıyım. çoğu oyunda bir sorun yaşamıyorum fakat fc 25 ultra ayarlarda gpu kullanımım sürekli yüzde 40 civarı ve oyun aşırı kasıyor sürekli droplu . driverlarım güncel bu sorunu...
  10. Kurt Cobain

İyi Sistem Ama Düşük Performans

Merhaba i7 12.nesil işlemcili 32 gb ramli 4060 ekran kartlı ve M2 SSD li bir laptop sahibiyim fakat oyunlarda genel olarak bi drop girme sorunu oluyor. Ama ilginç olan şey en yüksek ayarlarda the last of us part 2 de bu drop olmazken FC 25 de bazen oynanmayacak derecede takılmalar meydana...
  11. Kurt Cobain

FC 24 Performans Sorunu

bende sorun yoksa tamamdır sağolasın
  12. Kurt Cobain

Pc ile ps4 beraber ark oynayabilirmiyiz

oynanamıyor diye biliyorum
  13. Kurt Cobain

FC 24 Performans Sorunu

Merhaba yaklaşık 3 hafta önce yeni bir laptop aldım üniversite için. Oyun oynayan birisi de olduğum için iyi özellikler seçtim fakat ea fc 24 oyununda genel olarak 95-100 fps lerde dolaşan kare hızı değerim oyun içinde sıklıkla aniden 75 olup geri 100 e çıkıyor ve doğal olarak oyunumu etkiliyor...
  14. Kurt Cobain

Sizce sıralamam yeterli mi?

90,6 benim
  15. Kurt Cobain

Obp 8200 den attı ta beni. Çok üzücü
  16. Kurt Cobain

Poco f6 19.999Tl alınır mi

Sizin tercihiniz f6 da gayet iyi telefon deneyimlediğim için X6 önermiştim hayırlı olsun şimdiden
  17. Kurt Cobain

105,75 Tyt 67 ayt
  18. Kurt Cobain

Poco f6 19.999Tl alınır mi

Pek fark yok aslında aralarında çok koymaz. Şikayetlere gelecek olursak bende gördüm fakat henüz bir şeye denk gelmedim o yüzden bir şey diyemeyeceğim
  19. Kurt Cobain

Daha önce The Last of Us oynamadım part 1 bağlantılı mı?

Yok tamamen aynı oyun sadece grafikleri iyileştirilmiş
Geri