Arama sonuçları: *

• Users: Lwea
  • Order by date
  1. L

Çözüldü✓ JamesDonkey 27 inç panel nasıl sökülür

JamesDonkey 27 inç monitörün arka panelini sökmek istiyorum altdaki 4 vidanın dışında herhangi bir vida göremedim bu monitör ile bilgisi olan varsa yazabilir mi (sökme amacım) askı aparatı bağlaycaktım fakat ortasındaki kendi ayağını bağlamak için olan aparttan dolayı takamıyordum bende askı...
  2. L

KabloNet Main Server

Herkese hayırlı geceler dilerim. Bugün yaşadığım sorunlar nedeni ile IP değişikliği talibinde bulundum ve sorunum çözüldü fakat Kablonet müşteri hizmetleri ile görüştüğüm sırada DNS adreslerini istedim ve kadın Birden fazla DNS adresi verdi bir de main server diye bir IP adresi verdi. Bu main...
  3. L

MSİ GTX 1050 Tİ 4GB OC Alınır mı?

1060 kovala ben 1000 TL'ye bulmuştum aldım 1612050664 Reis dm bakabilirmisin sana zahmet
  4. L

Yeni cpu algılandı hatası

Beyler bundan 2 3 saat önce bi post atmıştım tetiklemiyor die o sorunu halletim ama açılırken de bu hataları aldım anakart asus prime a320m e modeli voltaj değerlerini düşüremiyorum
  5. L

Psudan anakarta güç geliyor ama tetiklemiyor

Gönderdim reis
  6. L

Şimdi şöyle bir şey söyliyeyim power sw nin takılı olduğu yeri görüyorsunuz bir de sol da phd6000 yazan yer var tornavida ile solda üst ilk iki pine tornavidayı dediğimde çalışıyor ama power swyi çıkardığımda tekrardan aynı işlemi yaptıgımda yine tepki vermiyordu 1612033508 Eğer discorda...
  7. L

Dediğin her şeyi yapmıştım zaten ama power sw nin olduğu pine tam temas etmiyor olabilir yada kuzey Güney köprüsünde sorun olabileceği aklıma geliyor
  8. L

Evet görüntü gelmiyor demiyorum cpu gpu fanlar hiç bir şekilde dönmüyor
  9. L

Yok hocam her zamanki ki tüm parçaları söktüm fırça ile temizledim ilk kez başıma geliyor pinleri de kontrol ettim sorun yok
  10. L

Arkadaşlar merhaba kasamı her zamanki gibi yıllık temizliğini yaptım ve yerleştirdim forumları okudum hepsi baştan sağma şeyler yazmışlar yok psu bozulmuş yok 24pinin bozulmuş gibi şeyler mantıklı konuşalım lütfen anakarta güç geliyor hiç bir sorun yok ilk başta tornavida. İle kısa devre...
Top Bottom