Arama sonuçları: *

1. N

2000 tl ve altı ekran kartı

evet 1660s oc versiyon gayet mantıklı bir seçim olur ama sisteminizde kullandığınız diğer parçalarınızıda belirtirmisiniz
  2. N

APU sisteme 8GB RAM olur mu?

gayet güzel bir apu sistem olmuş direk almanızı tavsiye ederim.
  3. N

Hangi seçenek daha iyi sizce?

ben 5700xt tavsiye ederim. performans olarak hangisi daha iyi tam hatırlamıyoeum fakat 5700xt daha iyi diye hatırlıyorum ve amd işlemciyle amd ekran kartı arasındaki optimizasyon daha iyi olacaktır.
  4. N

Ekran kartini anakarta takmak

ne demek bunun için burdayız. 🤗
  5. N

daha güçlü bir ekran karı aldığınızda o kablo ile besleyeceksiniz o kablo dışarıda kalmış takılacak bir yeri yok. 1591481162 psu nuz sisteminizdeki ekran kartına göre güçlü aynı ekran kartından 2 tane besleyebilecek bir psu nuz var.
  6. N

Neden böyle bir hata veriyor sıkıntı usbde mi?

pc çökmüş format atman gerekiyor. 1591480988 banada aynısı olmuştu ve format atıp düzeltmiştim windpws 10 home kullanıyorum
  7. N

neyi nereye takacağını anlarsın zaten mesela ekran kartında 6 boşluklu bir giriş yeri vardır sağ üst köşesinde bir yerinde ona takabileceğin 6 dişli bir kapiblo varsa tak. Böyle takabildiğin kabşolar varsa, görürsen tak.
  8. N

Neden böyle bir hata veriyor sıkıntı usbde mi?

hatayı görebilirmiyiz sorun olmazsa 😅
  9. N

Beyler toplama bilgisayar yapcam ama parçaları sıra sıra alcam ilk hangi parça alınır

önce ana malzeme olan anakart almanı tavsiye ederim sonra kasayı alırsın işlemci ram ekran kartı psu...
  10. N

Opel Vectra B kasa motor kitlendi.

şansızlık hayatımızın ayrılmaz bir parçası. Edebimizi bozmaya gerek yok sonuçta bir forumdayız kelimelerimize dikkat etmek daha sağlıklı olur bence.
  11. N

Gametech PSU alınır mı?

ne olduğu belli değil tavsiye etmem.
  12. N

Gıgabyte geforce rtx 2080 ti gaming oc 11g nasıldır?

bence haklı bir yorum 😂
  13. N

En Sevdiğiniz Mouse

Everest sgm x-7 senelerin eskitemediği mouse 3 senedir kullanıyorum hala taş gibi hem ömrü uzun hemde dayanıklı şiddetle tavsiye ederim parası olmayanlara
  14. N

haklı. ekran kartını yakarsın mazAllah dikkat et ne güzel kart almışsın 😂😂
  15. N

Bilgisayarım Aniden Kapanıyor

msi afterburner ile fan devirini arttırabilirsin veya termal macununun eskidiğini düşünüyorsan termal macununu yenileyebilirsin.
  16. N

Bilgisayarım Aniden Kapanıyor

başka tarayıcı dene. İllaki explorer felan vardır.
  17. N

Karar verdim pc topluyorum Yardımınıza ihtiyacım var##

Sistemin tüm parçalarını söyleseydiniz keşke. Ona göre bir cevap söyleyebilirdik.
  18. N

Kandırmaca ! İncehesap Gaming Gecesi

Piyasa bu şekilde yürüyor. Adamlarda 3 5 bir şey kazanmaya çalışıyor. Bırakın o kadarda yapsınlar. Farkına varabileceğimizi düşünüyorlardır herhalde.
  19. N

h81h3-m7 anakart overclock desteklimidir?

Ben bundan 1 gün önce ram belleğimin 800 mhz frekansında çalıştığını farkettim. Normal frekansları 1600 mhz. Bu ram belleğimi bu anakartta overclock yapabilirmiyim? Herhangi bir sıkıntı çıkarmı ya da pc mi yakarmıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Geri