Blackshark v2 pro kullanıyorum. Uygulaması bozuk olduğu için ve sarj süresi çok kısa olduğu için şikayetçiyim. Kullanım süresi dışında almaya değer mi?
Ben de 7600X kullanıyorum. Ben sıcaklıklardan çok memnunum. 7800x3D ye yükseltsem ben de aynı sorunu yaşar mıyım diye korkuyorum. Gerçekten her işlemcide böyle mi değerler? Benim değerlerimi fotoğraf olarak paylaşaym. 5.5GHz boost clock -18 CO
Ramlerim XMP olduğu için anakartımda uyumsuzluk yaptı. EXPO olan bu rami alacağım. Buradan alınan ürün Türkiye' de garantisi var mıdır? https://www.newegg.com/global/tr-en/g-skill-32gb/p/N82E16820374523
Expo kapatıp testi yap büyük ihtimalle hata vermeyecektir. Zaten OCCT de expodan dolayı aldığın hatanın hiçbir önemi yok. Ben anakarttan dolayı RAMlerde düzensiz voltaj sorunu yaşamama rağmen gayet rahat kullanabiliyorum sistemi. Sizin de bir sorun yaşayacağınızı sanmam.
Hocam sorunu çözdüm. Eski anakartta yaptığım curve optimizer ayarını bu anakartta da uygulamıştım. Stress testinde sorun çıkarmadığı için ayarları ellememiştim curve optimizer ayarlarını daha düşüğe alınca halloldu.
Değişim yaparsam tekrardan 1 ay değişimini bekleyeceğim ve sorunsuz modelin geleceği kesin değil. Tekrar döngü halinde ümitlenmek istemiyorum.
1697403580
Asus 1 haftada sorun tespiti yaptı değişim raporu yolladı. Hepsiburada 2 haftada gelen kağıdın onayını veremedi