Arama sonuçları: *

1. R

İPHONE 17 PRO İÇİN EKRAN KORUYUCU

https://benks.com.tr/collections/iphone-17-pro-ekran-koruyuculari/products/apple-iphone-17-pro-benks-ultra-shield-0-3mm-ekran-koruyucu-kolay-uygulama-aparatli
  2. R

İPHONE 17 PRO İÇİN EKRAN KORUYUCU

Ben Benks Ultra Shield 0.33mm kullanıyorum çerçeveyi tam kaplıyo ve uygulama aparatı var. Ön kamera konusunda çok bi fark hissetmedim
  3. R

❌İndirim Bitti! 4300 TL HYPERX Cloud III S Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah

Stok geldi ama sipariş verene kadar tükendi
  4. R

❌İndirim Bitti! 4300 TL HYPERX Cloud III S Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah

Cevaplar için teşekkür ederim stok tekrar gelecek olursa direk alcam.
  5. R

Blackshark v2 pro kullanıyorum. Uygulaması bozuk olduğu için ve sarj süresi çok kısa olduğu için şikayetçiyim. Kullanım süresi dışında almaya değer mi?
  6. R

❌İndirim Bitti! Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

Stok geldi ben de 1 adet satın aldım. Alan arkadaşlara hayırlı olsun.
  7. R

AULA F75 KLAVYE ISIK YANIYOR AMA CALISMIYOR

Ben bu işlemleri Fn+F7-F8-F9 ile yapabiliyorum
  8. R

En Ucuz Ajazz 159 Pro

Çok sağol sabahtan beri bekliyordum sayende gördüm aldım. İhtiyacım vardı.
  9. R

Çözüldü✓ Ryzen 7 7800x3D ısınma problemi

Ben de 7600X kullanıyorum. Ben sıcaklıklardan çok memnunum. 7800x3D ye yükseltsem ben de aynı sorunu yaşar mıyım diye korkuyorum. Gerçekten her işlemcide böyle mi değerler? Benim değerlerimi fotoğraf olarak paylaşaym. 5.5GHz boost clock -18 CO
  10. R

Çözüldü✓ Newegg'den alınan G SKILL RAM Türkiye garantisi var mıdır?

Ramlerim XMP olduğu için anakartımda uyumsuzluk yaptı. EXPO olan bu rami alacağım. Buradan alınan ürün Türkiye' de garantisi var mıdır? https://www.newegg.com/global/tr-en/g-skill-32gb/p/N82E16820374523
  11. R

Çözüldü✓ Yeni Sistem Topladım OCCT Testinde İşlemci Error verdi

Expo kapatıp testi yap büyük ihtimalle hata vermeyecektir. Zaten OCCT de expodan dolayı aldığın hatanın hiçbir önemi yok. Ben anakarttan dolayı RAMlerde düzensiz voltaj sorunu yaşamama rağmen gayet rahat kullanabiliyorum sistemi. Sizin de bir sorun yaşayacağınızı sanmam.
  12. R

Çözüldü✓ Yeni Sistem Topladım OCCT Testinde İşlemci Error verdi

Expodan dolayı da hata veriyor olabilir. Ben kapattığımda hata almıyorum açtığımda 200 tane error veriyor
  13. R

RTX 4090 SİSTEM YAVAŞ AÇILMA SORUNU

Rica ederim ne demek. Başlangıç uygulamalarından etkisi Yüksek olanları devre dışı bırakırsan biraz daha düzelme yaşayabilirsin
  14. R

Hocam advanced mode a geçip Overclock bölümünden memory context restore: enable yapıp tekrar süreyi kontrol eder misin?
  15. R

BIOS ram ayarlarından Memory Context Restore enable yaparsanız 1 defa tanımlama yapıp diğer işlemlerde maksimum 10 saniye bios süresi olur.
  16. R

Çözüldü✓ ROG B650E-F / 7600X oyun aniden kapanıyor

BIOS u her seferinde sıfırladım ama curve optimizerden olacağını tahmin edememiştim. Çünkü limit değerleri girmiştim ama yeterli değilmiş
  17. R

Hocam sorunu çözdüm. Eski anakartta yaptığım curve optimizer ayarını bu anakartta da uygulamıştım. Stress testinde sorun çıkarmadığı için ayarları ellememiştim curve optimizer ayarlarını daha düşüğe alınca halloldu.
  18. R

Tek ramde DOCP ayarı ile denedim ve şuan stock docp kapalı 4800 ile oynarken de sistem reset atıyor
  19. R

Değişim yaparsam tekrardan 1 ay değişimini bekleyeceğim ve sorunsuz modelin geleceği kesin değil. Tekrar döngü halinde ümitlenmek istemiyorum. 1697403580 Asus 1 haftada sorun tespiti yaptı değişim raporu yolladı. Hepsiburada 2 haftada gelen kağıdın onayını veremedi
Geri