Arama sonuçları: *

1. Hyperr30

Kız arkadaşa alınabilecek hediyeler nelerdir?

Lego çiçek
  2. Hyperr30

Tab s10 plus mı Huawei Matepad Pro mu?

Arkadaşlar merhaba tablet alacağım Samsung tab s10 plus ile Huawei Matepad Pro 13.2 arasında kaldım tercihiniz ne olur? Ders çalışmak için kullanacağım Huawei de Google desteği olmaması gbox üzerinden olması dolayısıyla çok taraftar değilim fikirlerinizi bekliyorum?
  3. Hyperr30

1.700.000 tl BMW ÖNERİSİ

3 silindirli bmw lerden uzak durun her 30 40k kilometrede bir turbo patlatıyor
  4. Hyperr30

Fmf hastalığı engel mi

Hayır
  5. Hyperr30

Fmf hastalığı engel mi

Kanka ben bir astsubay abiye sordum raporun yoksa sıkıntı olmaz dedi ama ilaç varsa bilemem yinede dene şansını hayırlı olsun
  6. Hyperr30

Gizli albüm nasıl geri getirilir Xiaomi

Arkadaşlar merhaba gizli albümden foto ve videolar vardı dün akşam sildim nasıl geri getirebilirim çöp kutusundan da sildim. Telefonum Xiaomi
  7. Hyperr30

Fmf hastalığı engel mi

Arkadaşlar merhaba 8-9 yıl önce ailem fmf tahlili yaptırmış ve fmf hastası olduğumu öğrendim herhangi bir ilaç veya atak geçirmiyorum ama fmf hastasıyım. MSÜ veya PMYO engel mi bazıları engel demiş bilen biri yardımcı olabilir mi?
  8. Hyperr30

1.350.000 bütçe ile araç almayı düşünüyorum

Yani adblue sorunu oluyodu diye biliyorum eskiden. şu an kronik bi sorunu yok diye biliyorum ama motor performansı pek yok
  9. Hyperr30

1.350.000 bütçe ile araç almayı düşünüyorum

Superb 508
  10. Hyperr30

IOS Yurtdışı kapalı kutu iPhone toplama cihaz olabilirmi?

14 pro max te öyle bi durum olur mu? Yoksa 15 pro bakıcam
  11. Hyperr30

Günlük kullanım için basketbol ayakkabısı almak mantıklımı

Basketi bırakınca giymek zorunda kaldım ne yazık ki
  12. Hyperr30

Günlük kullanım için basketbol ayakkabısı almak mantıklımı

Senelerdir gündelik olarak basketbol ayakkabısı giyiyorum bu sene koşu ayakkabısı aldım daha mutluyum. Basketbol ayakkabısının yastıklaması iyi olabilir ama rahat bir koşu ayakkabısı dan daha iyi olamaz benim fikrimce. Giydiğim basketbol ayakkabılarıda kötü ayakkabılar değildi ( kd 12 kd 14...
  13. Hyperr30

Sanayi dalgıçı hakkında bilgisi olan var mı

Arkadaşlar merhaba bu sene üniversite sınavına girdim ve Ege üniversitesi su altı teknolojisi bölümüne gitmeyi planlıyorum. Ordan direkt sanayi dalgıçı olabilirmiyim? Sanayi dalgıçı iş imkanı nasıl bazıları iş olanağının olmadığını söylüyor mesleğin vadesinin dolduğunu söylüyorlar. Bu işi yapan...
  14. Hyperr30

35 40k telefon önerisi

Yd di mi 1721054311 Telefon çok köşeli o yüzden almak istemiyorum
  15. Hyperr30

35 40k telefon önerisi

Arkadaşlar merhaba max 40k ya telefon alıcam aklımda yd 15 pro max var. Yeni yılda yd telefonlar bjr daha açılmayacak gibi yazılar gördüm o yüzden kararsızım. Başka hangi telefonlar olabilir ios Android farketmez. İphone 13 yazmayın. Birde yd telefon alırsam ikinci telefon olarak ne almalıyım?
  16. Hyperr30

Subay astsubay olan var mı

Soru özel bir soru olamaz mı?
  17. Hyperr30

Subay astsubay olan var mı

Arkadaşlar merhaba subay astsubay veya MSÜ de okuyan bana ulaşabilir mi aklıma takılan bir kaç tane soru var
  18. Hyperr30

Erkek koşu-spor vb Ayakkabı önerisi

Asics gel nimbus 25
  19. Hyperr30

Adınıza şikayetvar dolandırıcı mı

Yapan kız okuldan bildiğim biri neden yaptı acaba hala yazmadı
  20. Hyperr30

Adınıza şikayetvar dolandırıcı mı

Link at dedim daha yazmadı yazarsa sövücem
Top Bottom