Arama sonuçları: *

1. Hyperr30

Vivo x200pro için ekran koruyucu

Günde 1 saat kullanmayla 5 gün şarja takmadım
  2. Hyperr30

Vivo x200pro için ekran koruyucu

Arkadaşlar merhaba 4-5 gün önce vivo x200 pro aldım. Telefonu Çantaya koydum ve ekran koruyucusu çizilmiş. Vatandan almıştım değiştirler mi acaba koruyucuyu
  3. Hyperr30

Monodoks ilacı nasıl bir ilaçtır?

Kaç kilosun ben 55 civarıydım. Doktora sorun en doğrusu
  4. Hyperr30

Monodoks ilacı nasıl bir ilaçtır?

Ben içiyordum 3 sene önce doktor bana zayıf olduğum için bir tane içiyordum. İçerken 2 bardak suyla içiyordum ve yatmıyordum. Spor konusunu bilmiyorum.
  5. Hyperr30

Vivo x200 pro vs honor magic 7 pro son karar

Telefonu ömrü bitene kadar kullanacağım. 100w kullanmaman batarya sağlığı olarak mı? Bende de spigen 45w var.
  6. Hyperr30

Honorda üstünde kırılmaz cam var mı? Vivo da var diye biliyorum 1753218837 Hocam bir önceki konuda da böyle yazmıştınız. X200 pro ne kadar iyi honora göre
  7. Hyperr30

16pm ile hm7p kamera karşılaştırırsan nasıl olur ne kadar fark var
  8. Hyperr30

Sadece kamera değil genel olarak.
  9. Hyperr30

3-4 haftadır her yerden bakıp araştırıyorum hala net bir karar veremedim bende. Vivo funtouch olduğu için vivoyu önermeyende epey fazla. vivoyu kamera ve bataryadan ilerde gibi
  10. Hyperr30

Tab S10+ tabletim var arayüzünü beğenmiyorum o yüzden Samsung istemiyorum
  11. Hyperr30

Honorun eldeki hissiyatını daha çok beğendim vivoya göre ama arka kamerası ve bataryadan dolayı vivo 1 adım önde şimdilik
  12. Hyperr30

Vatanın yorumlarında herkes telefonu kötülemiş diğer sitelerde aynı yani niye böyle yorumlar yapılmış anlamadım telefon kötü mü iyi mi? İzlediğim videolarda veya epeyde kötü yorum yok kafamı kurcalıyor x200 pro
  13. Hyperr30

Kamera 1. Önceliğim değil ama daha iyi olması cezbediyor
  14. Hyperr30

Arka tasarımı çok hoşuma gitmiyor kamera olarakta geride olduğu için karar veremedim
  15. Hyperr30

Arkadaşlar merhaba yarın büyük ihtimalle telefonu alacağım bütçem her ikisine de yetiyor. Çok kararızım her iki telefonda beni tatmin eder ama karar veremiyorum yardımcı olur musunuz?
  16. Hyperr30

Honor magic 7 pro vs vivo x200 pro

O zaman arkadaki farka değer Honor un x200 pro ya göre eksileri neler? Almışken en iyi cihazı almak istiyorum. 1752329814 İndirim olursa olabilir
  17. Hyperr30

iPhone kullanmak istemiyorum
  18. Hyperr30

Arkadaşlar merhaba iki telefon arasında kaldım taksitli alacağım honor 61k vivo 70k oluyor hangisini tercih etmeliyim? Bugün inceledim x200pro daha iyi geldi bana ama nerdeyse 10k var arasında fiyat farkına değer mi? Telefonu uzun yıllar kullanacağım.
  19. Hyperr30

Xiaomi 15u server kayıt alınır mı?

Yazılımdan kastın gecikme olarak mı arayüz mü
  20. Hyperr30

Xiaomi 15u server kayıt alınır mı?

Şuanda redmi note 9 pro var onunkini versem olur mu 1752229865 Kamerada fark yoksa onuda alabilirim kamera olarak aralarındaki fark nasıl?
Geri