Arama sonuçları: *

1. S

Fix Net Nasıldır ???

Arkadaşlar Fix Net kullanan var mı? Varsa nasıl internet ? Deneyimi olan varsa cevaplarsa çok sevinirim. (35mbps internet alacağım 74tl.)
  2. S

Bu sistem sizce yeterli mi?

İleride o parçaları eklersen çok daha güzel bir sistem olur .Bence yeterli ama çizim yapan arkadaşlara sormak lazım tabi.
  3. S

ZyXEL vmg1312 vs. tenda V300 Hangi modemi seçmeliyim?

Alacağım bakalım inşallah pingim 80ms i geçmez zaten bende modemden o kadar uzak olmayacağım yan odamda ya da kendi odamda olacak.
  4. S

Wifisi güzel çekiyor mu birde oyunlarda pingin nasıl?
  5. S

Hangi modemi almalıyım 135 metrekare evde yaşamaktayım. Aralarında aman aman fark yok 35 Mbps internet kullanacağım keenetic önermeyin bütcemi aşıyor maks bütce 250TL. Ürün karşılaştırma linki: Tenda V300 - Zyxel VMG1312-T20B Karşılaştırması - Epey
  6. S

Bu Modem Nasıl? TENDA V300

Fiyatı 310 tl diye biliyorum bütçemi aşıyor.
  7. S

Bu Modem Nasıl? TENDA V300

https://www.hepsiburada.com/tenda-v300-300mbps-vdsl-adsl2-usb-port-2x5dbi-anten-modem-router-p-hbv000003z1lb 35mbps internete geçeceğim bütçem maksimum 250 tl bu modem sizce nasıl 135 metrekare evde her yerde çeker mi ?Bu bütçeye yakın daha iyisini bulursanız linkini atarsanız sevinirim.
  8. S

RX 570 + R3 3100 sistem iyi mi sizce?

ssd yi ben kullanıyorum ne gibi kronik sorunu var acaba 3 ay oldu alalıda
  9. S

VDSL MODEM TAVSİYESİ

Benim şuan adsl modemim var maks. 16 mbps destekliyor yeni internete geçeceğim için 35 mbps yani vdsl bir modem almam gerekecek bildiğiniz ya da kullandığınız f/p modem var mı? wifisi iyi çekmesi lazım çünkü evdeki tüm cühazlar wifiden bağlanıyor. Teşekkürler. MAKS BÜTÇE 280 TL
  10. S

Türk Net mi? Net Speed mi?

milleni com hakkında da çok fazla kötü yorum var onların müşteri hizmetleri var mı acaba?
  11. S

maalesef yok. 10 tl daha vererek 50mbps alabilirsin diyor. alt yapımda maksimum 71 mbps destekliyor zaten.
  12. S

Arkadaşlar tahaatüm bittiği için ttnetten türk nete veya net speede geçmeyi düşünüyorum net speedin verdiği paket 35 mbps download 6 mbps upload hız veriyor ilk ay 76 tl sonraki aylar (mart ayı)86 tl olucak ve modem 250 tl mi ne birde 100 tl kurulum ücreti türk net ise 35 mbps download 3 mbps...
Top Bottom