Arama sonuçları: *

1. E

Monitör kapalıyken Ekran Yanıp Sönmesi ??

Merhaba arkadaşlar bundan 1 ay önce acer 165 hz oc 0.5 ms monitör aldım son zamanlarda pc kapatınca ekran turuncumsu yanıp sönüyor her 2 dakikada bir bazen hiç yanmıyor bazende kendiliginden duruyor yanıp sönme sebebi nedir acer destekle konustum dp kablosunu cıkarıp takın dedi denedim 2 gün...
  2. E

Monitörde ekran yanıp sönüyor ?

Merhaba arkadaşlar bundan 1 ay önce acer 165 hz oc 0.5 ms monitör aldım son zamanlarda pc kapatınca ekran turuncumsu yanıp sönüyor her 2 dakikada bir bazen hiç yanmıyor bazende kendiliginden duruyor yanıp sönme sebebi nedir acer destekle konustum dp kablosunu cıkarıp takın dedi denedim 2 gün...
  3. E

Yeşil ekran Ve ekranda çizikler

Hdmi var tek ilk 2 3 gün hiç böyle şeyler olmadı
  4. E

Yeşil ekran Ve ekranda çizikler

Merhaba arkadaşlar yeni sistem aldım 5 gün önce ekran kartı driverlarim güncel ilk 3 4 gün oyun oynarken hiç kasma donma vs olmadı son günlerde alt tab geçişlerinde yeşil ekran ve çizikler ortaya cıkıyor bu arada monitörüm daha gelmedi diye tv den oynuyoeum sadece oyunlarda oluyor alta alıp...
  5. E

1500 1600 Monitör Öneri

Yoğun hocam şuan bu kampanyadan dolayı 11 şubata kadar anca geliyor yaşadım ben hep listeye ekledim sizinkinide teşekkürler
  6. E

1500 1600 Monitör Öneri

144hz başkan o birde trendyol 10 güne yolluyor kargoyu
  7. E

1500 1600 Monitör Öneri

Arkadaşlar 2 monitör buldum teki 144hz 2 ms ama 165 hz 0.5 oluyormuş. Acerin linkini bırakıyorum https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-vg240ysbmiipx-238-165hz-2ms-hdmidisplay-freesync-full-hd-ips-led-monitor-umhx1eea15-p-HBV0000104PRX?magaza=Hepsiburada Diğeride acer marka o düz 165hz galiba...
  8. E

Nfs Heat oyunu takılma/donma sorunu

Fps 67 70 lerde 3 4 saat öyle akıcı şekilde oynadım çıktım girdim oyuna 1 saniyelik takılma oluyor geçişlerde olsun rampalardan atlayışta vs
  9. E

İşte kafam onu almıyor başkan ilk 3 4 saat sıkıntısızdı yarın belli olur bakalım tekrar girer denerim değerler normal mi peki pek anlamıyorum da
  10. E

Merhaba arkadaşlar 2 gün önce hazır sistem. Aldım bazı oyunları steamden vs yükledim bazılarınj torrentten 1 gün açık bıraktım oyunlar için daha monitörüm gelmedi tv den oynuyorum nfs heat oyununu 3 4 saat oynadım akıcı şekilde kapatıp 10 dk sonra tekrar girdigimde arada bir takılma oluyordu...
Top Bottom