Arama sonuçları: *

1. KSF Eren

Yardım Sıfır PS 5 DUALSENSE Aldım Sanırım Drift Sorunu Var

pc için aldım dualsenenin diğer kollarda olmayan teknolojileri ilgimi çekti açıkcası. Az önce işletmeyi aradım sorunları belirttim bugün artık kapattık pazartesi günü wp üzerinden yazın dedi. Ben dedim kargoyu açarken videosunu falan çektim o videoyu pazartesi günü gönderin dedi. Hallederiz...
  2. KSF Eren

Yardım Sıfır PS 5 DUALSENSE Aldım Sanırım Drift Sorunu Var

Markonshopdan sıfır olarak ps 5 dualsense satın aldım. Az önce elime geçti ve hemen testlere koyuldum. Kutusunda bant vardı ama sanırım sonradan yapıştırılmış çünkü kolun üstünde çizikler mevcut. Uygulamada test ederken sürekli rakamlar kendi kendie değişiyor. Videosunu izleyin anlarsınız. Bu...
  3. KSF Eren

Yardım PS 5 Dualsense Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim ?

Merhaba ps5 dualsense almak istiyorum fakat bi kaç kere yeni nesil üretilenler daha sorunsuz gibi bir şey gördüm. Bilgisayarda kullanmak için almak istiyorum. Nerden almalıyım neresi en güvenilir ve en ucuz olur. Şuanda akakçe den gördüğüm kadarı ile en ucuz markonshop diye biryerde ama...
  4. KSF Eren

Amd Ryzen 7800x3d için anakart önerisi

r7 7800x3d için en az 11-12 fazlı bir anakart bakman lazım. Ben şahsen bütceme uygun olduğu için asus tuf gaming b650m-e anakart aldım. Benim anakart sanırım 11 fazlı herhangi bir sıkıntı olmadan kullanabiliyorum şuan.
  5. KSF Eren

Yardım Vizyon Bilgisayar Vizyonsuzluğu !

siyah kapak altı çizik dolu normal mi
  6. KSF Eren

bakiyim oraya bidaha
  7. KSF Eren

sadece 1 noktada parlayan şey nedir beki niye sadece orası her açıdan parlıyor 1757343210 adamlar kutuyu açıp kontrol ettiklerini itiraf ettiler bu arada
  8. KSF Eren

üstü normalde dediğin gibi pinlerde sıkıntı var gibi 1757342989 attığım pin resimlerine bakarmısınız
  9. KSF Eren

atarım tabi dikkatli bakarsan sadece 1 noktada birşeyler gözüküyor
  10. KSF Eren

ayrıca benim her zaman bu ürünleri alacak param olmuyor. Bir ürün aldığım zaman nerdeyse ömürlük düşünerek alıyorum. Bu yüzdende herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmak istemiyorum.
  11. KSF Eren

ben şuanda test edemiyorum işte işlemcim daha gelmedi
  12. KSF Eren

sıfır bir anakart aldınız ve anakarıtn üzerinde termal macunlu şekilde parmak izi var ne düşünürdünüz ?
  13. KSF Eren

böyle yazdılar Merhaba, tarafınıza gönderilen ürün distribütör den geldiği gibi tarafınıza gönderilmektedir, önceden satılmış gibi bir durum söz konusu değildir. Anakart ürünlerinde maalesef güvenlik etiketi bulunmamaktadır, kargolama yapan arkadaşlarımıza notunuz üzerine ek vida elimizde...
  14. KSF Eren

keşke biraz aha önce yazsaydın yazdım çünkü
  15. KSF Eren

evet birde pinlere bakiyim dedim 1 tane pin yamuk gibi geldi parlıyor aralarından 1 tanesi yani sıkıntı büyük
  16. KSF Eren

zaten diyelimki bant yok. Her türlü parmak izi var ben sonuçta ürünü sıfır aldım sıfır kapalı kutu göndermek zorunda açmış ellemiş belkide kullanmış niye kabul ediyimki sıfır parası ödedim sonuçta öyle değil mi
  17. KSF Eren

açarken video kaydı aldım yoktu hiç kesmedim videoyu herşeyi gösterdim
  18. KSF Eren

ele termal macun bulaşmış ve oraya parmak basmış gibi bir iz var bu normalmi sence sıfır ürün alıyorum sonuçta kutusu açık gelmemesi lazım
Geri