Arama sonuçları: *

1. T

75 inch TV önerisi bütçe max 18k

75 inch TV önerisine ihtiyacım var. Yakın zamanda taşınacağımız için acilen bir tercihte bulunmamız lazım. Konu troll değildir, lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olsun. Bütçe 17 18i geçmesin.
  2. T

85 inç TV önerisi yapabilir misiniz ?

Valla ben de öyle diyorum da babam almakta kesin.
  3. T

85 inç TV önerisi yapabilir misiniz ?

Bekliyorum arkadaşlar. Bütçe max 20-25k (Troll değil)
  4. T

GTA 5 hileci bana bütün silahları attı ban yer miyim?

Benim ne zamam şansım oldu ki zaten
  5. T

GTA 5 hileci bana bütün silahları attı ban yer miyim?

Salma işi yok 2 gün önce yedim.
  6. T

İnce Hesap Hazır Sistem Hasarlı Geldi

Ben de 1.5 2 hafta önce hazır sistem aldım. Sistemde herhangi bir kusur yoktu fakat kargo sürecinde sorun yaşamıştım. CPU kutusu, yukarda arkadaşın da belirttiği gibi gelmez zaten hazır sistemlerde. Şanssızlık yaşamışsınız, geçmiş olsun.
  7. T

Lisede disiplin yönetmeliği nasıl işler ?

Bizim sınıf 40 kişi grubu açarken herkesi güvenilir olduğuna dikkat ettik fakat işe yaramadı böyle bir olay başımıza geldi. Bundan sonra bu Allah'ın belası sınıfla muhatap olmayacağım zaten gruplarına da girmeyeceğim.
  8. T

Yukarda da söylediğim max hakaret sayılabilecek 2 kelimeyi söyledik. Bunu yapan çocuğun büyük ihtimal canı sıkıldı ve olay çıkartmak istedi. Umarım o da bulunur bize eğer savunma izni vereceklerse bu olaydan da bahsedeceğiz.
  9. T

Aileme zaten anlatacağım mesajı yeni aldığımız için kendime gelmeye çalışıyorum .
  10. T

Mesajların çoğu random aralarda "... partili hoca, koyun" gibi sözler de geçiyor. Burası hatalı olduğumuz kısım ama çok ağır olmadığını düşünüyorum akıbetimiz ne olacak ?
  11. T

Yok kesinlikle şahsa veya ailesine direkt olarak küfür yok. 1616609280 Hayatımda ilk defa böyle bir olayla karşı karşıyayım. Bize attıkları mesajda ailelerimize de haber vereceklermiş.
  12. T

Korkudan elim ayağım titriyor. Şimdi gelen mesajla yarın disiplin yönetmeliğine göre işlem yapacaklarmış. Olay şu: Dersde hocamız gerçekten ama gerçekten çok anlamsız ve insanı sinirden güldüren şeylerden bahsediyordu. (İçeriğini söylemiyorum isteyene özelden anlatabilirim.). Neyse tabi biz...
  13. T

Yardım Acer Nitro KG242YP Alınır Mı?

Ben aldım bence bu fiyata alınabilecek en iyisi bu. Eksi olarak monitör öne geriye yukarı aşağı hiçbir şekilde hareket etmiyor ben zaten düz kullanmayı sevdiğim için sorun olmadı. İnan o ms olayını ben de anlamadım nerden bakacağız nasıl değiştirilir bilmiyorum. birileri biliyorsa lütfen söylesin.
  14. T

120mm fan önerisi yapabilir misiniz ?

https://www.incehesap.com/corsair-carbide-spec-05-cc-9011138-ww-cv650-650w-mid-tower-gaming-kasa-fiyati-48377/ Kasam bu ve üst kısmında 2 tane 120mmlik fan takılabilecek yer var. O yerleri doldurmak istiyorum Rgb olması önemli değil performanslı olsun yeter Bütçem 2 fan için max 150tl
  15. T

Max 300 TL kulaklık önerisi

Ürün güzeldir eyvallah ama çöptopyayı ne yapacağız ?
  16. T

Gta V uyguna nasıl bulunur ?

@jexper67 ' ye teşekkür ediyorum dünden beri bana hesabı vermekle uğraştı. Sağolsun şuan oyunu indiriyorum.
  17. T

Menege abimiz yine şaşırtmadı

İşte Türkiye'de kargo firması diye bir şey yok. Kargo şubesi var.
  18. T

Menege abimiz yine şaşırtmadı

2 gündür sistemim öylece şubede bekliyor arıyorum ne zaman dağıtıma çıkıcak diyorum bugün bir aksaklık oldu yarın elinizde olur diyorlar. Şimdi yine aradım dün dağıtıma çıkardık fakat evinizi bulamadık .d ( Bahaneye gel / Ayrıca dağıtıma çıkmadığını söylemişlerdi.) Ve maalesef ki bir gün daha...
  19. T

Geldim hocam.
  20. T

Arkadaşlar zamanında alamamıştım epic gamesden. Şimdi ise epicden ücretsiz bir şekilde alanların satış yaptığı yerleri önermenizi istiyorum. (Elinizde varsa hayrına da verebilirsiniz.)
Top Bottom