Arama sonuçları: *

1. Halberd

Doğru SSD Caddy ölçütünü nasıl öğrenebilirim

Elimde bir adet Lenovo V110 laptop var ve SSD caddy ile sdd yükseltmesi yapmak istiyorum. 9mm veya 12mm mi olduğunu nasıl öğrenebilirim?
  2. Halberd

13.5K Laptop Önerisi ( Mühendislik için

https://www.hepsiburada.com/acer-extensa-ex215-54g-intel-core-i5-1135g7-8-gb-512-gb-ssd-mx350-2-gb-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-nx-eghey-003-p-HBCV00002SM00H?magaza=MerihTeknoloji&url_src=and-product-detail Bir arkadaş için alışıyoruz şu laptobu düşünüyoruz nasıldır sizce.
  3. Halberd

13.5K Laptop Önerisi ( Mühendislik için

Bilgisayar mühendisliği için 13.5k veya altı laptop önerisi alabilir miyim
  4. Halberd

Lenovo Legion 5 Rtx3070 Nasıl?

Hocam bu bile bütçemin üstü daha çıkamam gibi. Hocam birkaç sorum var. Cihazın pil ömrü nasıl ayrıca Avrupa ürünlerinde priz farkı olduğu için normal power kablosu ile kullanabilir miyim son olarak depolamayı arttırmak için sadece M2 SSD mı destekliyor. Yanıtların için şimdiden teşekkürler
  5. Halberd

Kendisi uçak ile getireceği için bundan önce problem olmadı hocam gümrük büyük ihtimalle yine olmaz.
  6. Halberd

Ne diyorsun hocam peki bu işlemciye rağmen alınır mı?
  7. Halberd

Akraba aracılığıyla yurtdışından bu laptopu almayı düşünüyorum. Ekran kartı çok güçlü evet fakat işlemci beni biraz düşündürdü. Ne diyorsunuz alınır mı? https://www.currys.co.uk/products/lenovo-legion-5-15.6-gaming-laptop-amd-ryzen-7-rtx-3070-512-gb-ssd-10220310.html Anlık kura göre fiyat:1099£...
  8. Halberd

Sizce hangi laptop alınır

Hocam çok bilgili değilim fakat attığınız laptopun 512gb SSD ve 6 core 12 threat olması beni düşündürdü. Önermenizin altını biraz daha açar mısın?
  9. Halberd

Sizce hangi laptop alınır

2 laptop arasında kararsız kaldım. Kağıt üzerinde Excalibur çok daha donanımlı fakat ısınma ve pil sorunu olduğu söyleniyor sizce hangi alınır. Not: Çok oyun oynayan biri değilim en fazla bannerlord vb oyun oynarım daha çok mühendislik için Excalibur G770...
  10. Halberd

Ekran kartı driveri güncellenmesi sonrası bilgisayarın açılmaması

Arızaları olan ekran kartları driver güncelleme ile bozulabiliyor
  11. Halberd

Çözüldü✓ Windows 8 Format Esnasında Hata

bu arada yazmayı unutmuşum Sistemim 64 bit destekliyor
  12. Halberd

2 YILDIR BİLGİSAYARI TEMİZLEMİYORUM NE YAPABİLİRİM

Bazı laptoplar sıkıntılı eğer kasa ise rahatlıkla yaparsın geçen haftalarda bilgisayarcilar bana 100₺ den başladığını söyledi o paraya gider ona günlükcu tutar tüm evi temizletirim
  13. Halberd

Kasa fanım daha az dönüyor

Temizleme ve yağlama yaptınız mı?
  14. Halberd

Çözüldü✓ Windows 8 Format Esnasında Hata

Dostlar öncelikle forumda yeniyim o yüzden yanlış konu veya sürç-i lisan ettiysem affola... Konumuza gelirsek eski bir kasam vardı ve içinde 2gb ve 32 bit win 7 vardı bende 2.el ucuza aynı mhz se 4gb ram buldum ve aldım taktım çalıştı fakat win 7 32 bit en fazla 4gb desteklediği için win 10...
Top Bottom