Arama sonuçları: *

1. BoLSMaTe

Laptop Soğutucu Fan Önerir Misiniz

Arkadaşlar laptobum lenovo ideapad 3 işlemci ryzen 5 4600U ekran kartım 1650ti sizden ricam 150 lirayı geçmeyecek şekilde fp bir soğutucu önermeniz
  2. BoLSMaTe

Pusat K3 Pro kaça satarım ¿

Arkadaşlar masaüstü alıcam diye erkenden klavye mouse ve kulaklık setı almıştım fakat ekran kartı stokları yüzünden hazır kasa bulamayınca laptop aldım, laptopta da klavyeyi kullanmayınca satmaya karar verdim klavye tertemiz kutusu filan herşeyi tertemiz duruyor, daha toplasanız 5 dakika bile...
  3. BoLSMaTe

Yardım Arkadaşlar Laptobum 5g Wifiye Bağlanmıyor

Yeni laptop aldım wifimiz 2.4g ve 5g destekliyor laptoptan 5g wifiye girmek istediğimde bu ağa bağlanılamıyor diyor bi yardım eder misiniz
  4. BoLSMaTe

İnstagramda Bu Hatayı Alıyorum Yardım Edin!

Şifremi giriyorum "Bu hesabın sahibi olduğunu onaylamamiza yardımcı ol" uyarısı çıkıyor tam olarak çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi
  5. BoLSMaTe

Acil Bir Rota Oluşturmamız Lazım.

Beyler ben kocaeliden inegöle dersim için gidiyorum da şuan bursa otogardan indim inegöl arabasına bindim fakat bursa inegöl arası giden araçların 6 ya kadar çalışma saati varmış 6 dan sonra inegölden bursaya hangi otobüslerle gidip gelebilirim bi önerisi olan var mı veya da inegölden kocaeli ye...
  6. BoLSMaTe

Arkadaşlar Sizce Alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-gaming-3-15arh05-amd-ryzen-5-4600h-8gb-1tb-256gb-ssd-gtx1650-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-82ey00d1tx-p-HBV00001BOF14?magaza=Nethouse&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&isFashion=true&gclid=Cj0KCQjw9YWDBhDyARIsADt6sGbeBWjp7Qj8Nro4c7cSMZW-YqsvLEulS_...
  7. BoLSMaTe

https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-gaming-3-15arh05-amd-ryzen-5-4600h-8gb-1tb-256gb-ssd-gtx1650-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-82ey00d1tx-p-HBV00001BOF14?magaza=Nethouse&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&isFashion=true&gclid=Cj0KCQjw9YWDBhDyARIsADt6sGbeBWjp7Qj8Nro4c7cSMZW-YqsvLEulS_...
  8. BoLSMaTe

https://www.hepsiburada.com/hp-gaming-15-ec1006nt-amd-ryzen-5-4600h-16gb-1tb-256gb-ssd-gtx-1650ti-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-1u6b2ea-p-HBV00000YI0GM?magaza=Teknorya Arkadaşlar sizce alınır mı ve teknorya hakkında bilgisi olan yazabilir mi
  9. BoLSMaTe

Yardım Arkadaşlar 2 Günüm Kaldı Yardım Edin!

Akranı kaç hertz
  10. BoLSMaTe

Kankam dara düştüm resmen ne alacağımı bilemedim yardıma ihtiyacım var
  11. BoLSMaTe

8.200 Lira bütçem var 2 gün içinde oyun laptobu sipariş etmem gerekiyor ne alsam bilemedim acer hp veya lenovo arasında kaldım sizden ricam bu bütçeye alınabilecek oyuncu laptobu önerir misiniz
  12. BoLSMaTe

Flash Belleğin İçindekilere Ulaşamıyorum

Kardeşim win atmak için içindeki dosyaların silineceğini bilseydim verir miydim sence mantıklı düşün
  13. BoLSMaTe

Öneri Arkadaşlar ev düzenleme uygulaması önerir misiniz?

Beyler ben ileride yazlık yapmayı düşünüyorum ve aklımdakileri yansıtabileceğim bir uygulama lazım böyle ölçülerini ayarlayabileceğim bahçe düzenlemesi yapabileceğim bir uygulama lazım
  14. BoLSMaTe

1000 lira için değer mi?

Arkadaşlar 8k lık bir bütçem var ve hem eğitim hemde oyun için laptop alıcam baktığım laptopta 1650ti var fakat üstüne bi 1000 lira daha koyarsam 1660ti lı bir laptop alabiliyorum sizce vermeye değer mi
  15. BoLSMaTe

Yardım Sizce hangi laptobu almalıyım

Arkadaşlar sizce hangi laptobu almalıyım biri 1660ti diğeri 1650ti hp daha iyi duruyor ama şimdi 1660ti da ısınma sorunu filan vardır sonradan pişman olmayayım diye soruyorum sizce hangisi
  16. BoLSMaTe

corsair hs60 pro alınır mı

Bende var aktif olarak kullanıyorum mediamarktta indirimde 460 a almıştım gayet güzel ve bass kalitesi bi gaming kulaklığa göre güzel ses seviyesi de gayet iyi mikrofon kalitesi de mikrofonu ağzına sokmadığın sürece konuşurken sesin karşıya patlama yapmadan sağlam şekilde gidiyor
  17. BoLSMaTe

Yardım Desteklenmeyen Sd Kart Sorunu

Anladık teşekkür ederim
  18. BoLSMaTe

Anlayan birilerini tanıyor musun para karışılığı filan yani işi bu olan
  19. BoLSMaTe

Peki 2 kez biçimlendirilmiş bir flash belleğin içindekilere ulaşmanın bir yolu yok mudur
  20. BoLSMaTe

Yardım Desteklenmeyen Sd Kart Sorunu

Başka telefondan denedim olmadı
Geri