Arama sonuçları: *

1. K

Razer Black Shark V2PRO/Asus Rog Delta S Kararsız kaldım?

Bu iki kulaklık arasında kararsız kaldım Asus için mikrofonu iyi değil diyorlar razer içinde fabrika çıkışlı bazı ürünlerinde kronik sıkıntı var kırılabilir deniyor sizce hangisi daha iyi
  2. K

İmitasyon Replika Ayakkabı Kıyafet

Tişört,Polar,Sweat… hepsinin replikası giyilir fakat ayakkabının asla özellikle gün içerisinde fazlasıyla ayaktaysan ya da bir yerden bir yere gidiyorsan replikalar seni rahatsız eder Enazından ayakkabıyı orijinal almaya çalış bence
  3. K

Take - Two Hisse (Değeri artar mı)

Gta 6 nın çıkışı ile baya yükselir diye düşünüyorum almakla almamak arasında kararsızım güncel değeri 188$ max 210 dolar gördü sizce yükselir mi yükselirse ne kadar kadar çıkabilir
  4. K

Asus Rog Delta Mı / Delta S mi alınmalı

Açıkçası Delta S almayı düşünüyordum fakat eski forumlarda Delta S için mikrofonu kötü diyorlar Asus ürünü güncellemiş midir bilmiyorum sizce hangisi alınmalı (Özellikle Kullanan Arkadaşlar (+/-) söylerlerse daha iyi olur)
  5. K

Acil yardım arkadaşlar (11k ikinci el sistem tavsiyesi)

Akakçeden tek tek topladın mı bilmiyorum ama enazından M.2 SSD yi en az 500gb yapman lazım Ramleride DDR 5 yapsan daha iyi olur bence
  6. K

Disney Plus İçerik İndirme

Merhaba Disney Plus ta içerik indirirken wi-fi istiyor ancak ben mobil veri ile indirmek istiyorum ayarlar kısmında değiştiriliyor ise nereden değiştiriliyor yardım olursanız sevinirim
  7. K

Ağlama Garanti Anime Önerisi Var Mı?

İzlerken kesinlikle ağlama garantisi verdiğiniz bir anime var mı? :blobdance:
  8. K

Gtx 1660 Super İle Şu Zamanda Mining Yapmak Mantıklı mı?

Hocam eyv sağol mınıng yaparken ekran kartı w değeri kaçtı acaba birde hangi steden mınıng yaptın
  9. K

Teşekkür ederim öncelikle Bir de eth madenciliği için hangi siteden yapmamı önerirsin 1645561164 Teşekkür ederim öncelikle Bir de eth madenciliği için hangi siteden yapmamı önerirsin Açıkçası benimde tam olarak boşta sayılmaz 1 haftada ort. En fazla 48 saat pc başındayım geri kalan 5 gün...
  10. K

Yok hayır bana demediğini biliyorum:peepokalp:
  11. K

Eth madenciliği için hangi siteyi önerirsiniz

Tek ekran kartımla mınıng yapıcam Çok fazla site var güvenirlilk ve kolaylık açısından en iyi madenciliği hangi sitede yapabilirim
  12. K

Giderler dahil ort. 500 tl mi 1645558226 İlk defa mining yapmayı denicem
  13. K

Bende merak etmiyor değilim keşke nedenini de açıklasaydı
  14. K

Evde ki (tek ekran kartlı) bilgisayarımdan mınıng yapmak mantıklı mı? ETH mi yoksa EZIL ETH Günlük ortalama ne kadar kazancım olur Elektirik faturasına ne kadar etki eder Yardımcı olursanız sevinirim :LOL: Bilgisayarım bu tabi bir kaç eklenti dışında
  15. K

Japon Miolojisi okuyacam 2 kitap arsînda kararsîz kaldım

Evet Micheal yazdığî kitap biraz daha tutulmuş ama o konuda sanki biraz daha ingiliz olduğu için olduğunu düşünüyorum örneğin türk marka ve abd marka herhangi bir şey varsa global de abd daha fazla duyulacak satîlacaktır o yüzden de olabilir
  16. K

Öncelikle yorumun için teşekkür ederim Araştırdım fakat 2 kitap arasınds ki farkı bulamadım yoksa dediğin gibi de japon olduğu için de alınmaz
  17. K

Anladım demek istediğini dediğin mantıklı bende öyle düşünüyoru ama bilemedim Yine de teşekkür ederim
  18. K

Ikisini de okudun mu tam olarak farkî ne yani
  19. K

İyi Akşamlar ❤ Japon Mit. Başlamak istiyorum ancak 2 kitap arasînda kararsîz kaldım okuyanlar 2 kitap arasında ki farkı anlata bilir mi ya da hangisini almamın gerektiğini Tek fark yazarları 1.kitap Japon Mit. MİCHAEL ASHKENAZİ 2.kitap Japon Mit. MASAHARU ANESAKI
  20. K

Win 10 Hatasî Nasıl Düzeltebilirim?

An operating system wasn't found. Try disconnecting any drives dont contain an operaiting system. Press Ctrl + Alt + Del to restart Ctr alt delete yaptım düzelmedi ne yapabilirim nasıl düzelicek Masaüstü pc de Donanîm Arşivinin DA-SISTEM 3
Top Bottom