Bu iki kulaklık arasında kararsız kaldım Asus için mikrofonu iyi değil diyorlar razer içinde fabrika çıkışlı bazı ürünlerinde kronik sıkıntı var kırılabilir deniyor sizce hangisi daha iyi
Tişört,Polar,Sweat… hepsinin replikası giyilir fakat ayakkabının asla özellikle gün içerisinde fazlasıyla ayaktaysan ya da bir yerden bir yere gidiyorsan replikalar seni rahatsız eder
Enazından ayakkabıyı orijinal almaya çalış bence
Gta 6 nın çıkışı ile baya yükselir diye düşünüyorum almakla almamak arasında kararsızım güncel değeri 188$ max 210 dolar gördü sizce yükselir mi yükselirse ne kadar kadar çıkabilir
Açıkçası Delta S almayı düşünüyordum fakat eski forumlarda Delta S için mikrofonu kötü diyorlar Asus ürünü güncellemiş midir bilmiyorum sizce hangisi alınmalı
(Özellikle Kullanan Arkadaşlar (+/-) söylerlerse daha iyi olur)
Merhaba
Disney Plus ta içerik indirirken wi-fi istiyor ancak ben mobil veri ile indirmek istiyorum ayarlar kısmında değiştiriliyor ise nereden değiştiriliyor yardım olursanız sevinirim
Teşekkür ederim öncelikle
Bir de eth madenciliği için hangi siteden yapmamı önerirsin
1645561164
Teşekkür ederim öncelikle
Bir de eth madenciliği için hangi siteden yapmamı önerirsin
Açıkçası benimde tam olarak boşta sayılmaz 1 haftada ort. En fazla 48 saat pc başındayım geri kalan 5 gün...
Evde ki (tek ekran kartlı) bilgisayarımdan mınıng yapmak mantıklı mı?
ETH mi yoksa EZIL ETH
Günlük ortalama ne kadar kazancım olur
Elektirik faturasına ne kadar etki eder
Yardımcı olursanız sevinirim :LOL:
Bilgisayarım bu tabi bir kaç eklenti dışında
Evet Micheal yazdığî kitap biraz daha tutulmuş ama o konuda sanki biraz daha ingiliz olduğu için olduğunu düşünüyorum örneğin türk marka ve abd marka herhangi bir şey varsa global de abd daha fazla duyulacak satîlacaktır o yüzden de olabilir
İyi Akşamlar ❤
Japon Mit. Başlamak istiyorum ancak 2 kitap arasînda kararsîz kaldım okuyanlar 2 kitap arasında ki farkı anlata bilir mi ya da hangisini almamın gerektiğini
Tek fark yazarları
1.kitap Japon Mit. MİCHAEL ASHKENAZİ
2.kitap Japon Mit. MASAHARU ANESAKI
An operating system wasn't found. Try disconnecting any drives dont contain an operaiting system. Press Ctrl + Alt + Del to restart
Ctr alt delete yaptım düzelmedi ne yapabilirim nasıl düzelicek
Masaüstü pc de Donanîm Arşivinin DA-SISTEM 3