Arama sonuçları: *

1. Bahadır07

❌İndirim Bitti! JBL Charge 6 Bluetooth Hoparlör - 5.399 TL

araştırayım hocam, sağolun
  2. Bahadır07

eyvallah hocam yine kaçırdık maalesef
  3. Bahadır07

IP TV ile kullanmak için TV Box Önerisi

Hiremco X6 Pro kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim
  4. Bahadır07

🔥İndirim Trendyol Depoları Boşaltıyor Ne Alırsan 🔥 199₺-249₺

Yine geç kaldık bedenler çok kalmamış
  5. Bahadır07

CS 2 övgü satışları gerçek mi

site olayı gerçek. 30 TL tabi ki çok uygun alıp deneyebilirsiniz karar sizin
  6. Bahadır07

bu iki satıcıdan almıştım ama ilanı değiştirmiş yeşil faktör paketi değildi sadece övgü boost vardı 1769258794 ama tavsiye etmem ben bir artısını göremedim şahsen
  7. Bahadır07

ben oyunda çok fazla hile ile karşılaşmıyordum zaten, ama bence övgü olayının çok fazla bir etkisi yok daha çok profil yorumu ve profil hediyelerinin daha etkili olduğunu düşünüyorum
  8. Bahadır07

ben almıştım arkadaşın dediği gibi sipariş no ile verdiği siteye girip profili urlni giriyorsun ne kadar övgü aldıysan verdiği bara yazıyorsun bir sunucu ıd veriyor oyundan o sunucuya giriyorsun boş sunucu zaten bir şey yapılmıyor, sürekli hesaplar connect discconnect oluyor sana övgü gönderiiyor...
  9. Bahadır07

❌İndirim Bitti! BRAUN BT7420 Islak Kuru Tıraş Makinesi Gri 1.499 TL YENİ STOK

aynı konudan 3 tane gördüm, sanırım halüsinasyon görüyorum
  10. Bahadır07

Hp Victus B82N5EA nasıldır

Yok hocam bende kısıtlama gibi bir şey olmadı (testlerini yaptım) anlık sıcaklık yükselişleride yaşamadım
  11. Bahadır07

❌İndirim Bitti! Samsung Jet 75E VS20B75ACR5/TR Şarjlı Dikey Süpürge 8.499TL

çoğu markada da bu şekilde galiba, dyson başlık baktım 4k dan falan başlıyor türüne göre değişiyor
  12. Bahadır07

Hp Victus B82N5EA nasıldır

Aynısının Ryzen 7 7840 hs işlemcili olanını kullanıyorum. Bilgisayar malzeme kalitesi olarak kötü (full plastik). Onun dışında şık bir laptop, fakat hall sensör sorunu patlak verdi 1.5 sene sonra (çoğu kullanıcıda olduğu gibi) bende sensörün kablosunu çektim şekilde kullanıyorum. Isınma sorunu...
  13. Bahadır07

Cs2 kasma sorunu ve stabil değil.

Son gelen güncellemeden önce böyle bir sorun var mıydı? Son güncellemeyi yaptıktan sonra bende de 30-40 FPS düşüş oldu
  14. Bahadır07

Flıp 7 den sonra bunu da kaçırdık. İnşallah bir gün almak nasip olur
  15. Bahadır07

🔥İndirim JBL Tune 570BT 829,90 ₺

Ben takip ediyorum stoğa girdiğini hiç görmedim
  16. Bahadır07

🔥İndirim JBL Tune 570BT 829,90 ₺

aynı şekilde bende alamadım. umarım stok gelir
  17. Bahadır07

Monster Abra A7 V13.1 Termal macun önerisi

Laptop için ThermalRight heilos öneririrm uygulaması biraz zor ama uygulamadan önce 10-15 dk buzdolabında bekletirseniz daha kolay uygularsınız. Ben kendi laptobuma gaminggen üzerinden yanlış hatırlamıyorsam 200 TL civarına almıştım. Sıcaklıklar eğer doğru uygulanırsa ciddi derecede fark ediyor.
  18. Bahadır07

Yardım Laptop 2. Ekranın Onboard Ekran Kartına Bağlanması Sorunu

full hd monitör kullanıyorum ama sadece cs oynarken çözünürlük düşürüyorum oyunu stretch oynuyorum. Farklı bir kablo ile denedim hdmı to hdmı olan böyle bir kablo kullandığım zaman monitör harici grafik kartını kullanıyor. Kullandığım kablodan dolayı olabilir belki
  19. Bahadır07

Yardım Laptop 2. Ekranın Onboard Ekran Kartına Bağlanması Sorunu

Hocam örnek veriyorum cs oynayacağım ama oyunu amd ekran kartından çalıştırıyor, oyunu da 1280x960 da oynadığım için oyun açılmıyor
Geri