Arama sonuçları: *

1. A

Bu işlemciye bu soğutucu yeter mi

amd e9 9900x işlemcili hazır sistem alıyorum ve 120mm sıvı soğutmayla geliyor yetmeyeceğini biliyorum özelleştirmede 3 fanlı sıvı soğutucu yeter mi ya da hangisi yeter
  2. A

4070 süperli sistem önerisi aciliyetinden

Baktım ama içime sinen sistem göremedim beyler 4070 süperli adam gibi hazır sistem var mı indirimi harbi iyi olan varsa atabilir misiniz her türlü oyun oynarım en ağırından tut en basitine kadar üni bittikten sonra ilk maaşımı alıcam onla almayı düşünüyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum...
  3. A

Acil bilgisi olan yardım etsin

Tamamdır teşekkür ettim vatan pc se aynı kasa ssd ve ram düşük 31k bana da uygun geldi
  4. A

Anladım yani 19k ya alınır diyosun değil mi dostum
  5. A

Nerden öğrenebilirim sıkıntı olup olmadığını acaba testlere baktım internetten fps ler yüksek geldi özelliklerine göre anlam veremedim
  6. A

4070 li güzel bir pc almayı düşünüyordum eğer bu bahsedeceğim iş olmazsa hala öyle düşünmeye devam edicem. Üniversitede yakın bi arkadaşım bilgisayarını satıyormuş gidip deneme şansım yok 100-150km var aramızda arabasıyla getirecek aldığım takdirde Pc özellşklerini aşşağıya yazıyorum hatta...
  7. A

Monitör dahil 40-50k sistem önerisi

Evet öyle düşünüyordum yakın bi arkadaşım sistemini satıyomuş onun için yeni bi konu açıcam fikir almam gerekiyor
  8. A

Nvdia düşünüyorum şuan amd ekran kartı var rx6600m memnun değilim
  9. A

Beyler sakin çocukla çocuk olmayın siz soruya cevap verin söfmwmdm
  10. A

Dostum ciddi bir şey sordum 400k lık sistem atıyorsun
  11. A

Forumu gezdim ama içime sinen bir sistem atılmamış lol valo tarzı oyunları oynuyorum ilerde yüksek grafikli hikayeli oyunlar oynamayı düşünüyorum aldığımda sistem beni üzmesin zamanla da 2-3 senede bir parça yükselterek devam etmek istiyorum monitörde 2k olmasına gerek yok 240hz 1ms işimi...
  12. A

LAPTOP GURMELERİ-35.000 TL GAMİNG LAPTOP TAVSİYE

Msi alpha 17 satıyorum ilanda istersen anlaşabiliriz dostum
  13. A

Laptop satıp masaüstü alıcam kaça gider ve hazır sistem linki var mı

İnternetten vatanpc harici tüm modellerinde ssd 512 gb bendeki 1tb ondan öyle yazdım teşekkür ederim tekrardan
  14. A

Laptop satıp masaüstü alıcam kaça gider ve hazır sistem linki var mı

Merhabalar bilmiyorum yasak mı ama kendi pc mi satışa çıkardım fiyat konusunda bir şey belirleyemedim o yüzden linkini atıcam. Vatandan aldım faturası mevcut kendi sitesinde 80k+ ya satılıyor diğer sitelerde 50k ya da var ama onların ssd si düşük açıklamada yazıyor zaten bu laptopa kaç...
  15. A

Valorant Ekran Kartı sürücüsü çöktü

Ekran kartım AMD RADEON RX 6600 M msi laptop kullanıcısıyım pc servise bile gitti driverler güncel w11 kullanıyorum orjinal oda güncel ama bu hatayı alıp duruyorum yardımcı olabilicek var mı acaba ? Forumdakileri inceledim ama bi çözüm bulamadım
  16. A

Bluethoot sorunu lütfen yardım edin

samsung buds 2 kulaklığımı msi alpha 17 cihazıma bağlayamıyorum acaba öyle bir özellik yok mu sadece android vs mi bağlanıyor yoksa cihazlarda mı sıkıntı var direkt kulaklığı göremiyorum pc ekranında lütfen yardımcı olun
  17. A

buds 2 mi buds 2 pro mu yoksa jbl tune flex mi

Kulak içi kulaklık alıcam buds 2 pro düşünüyordum ama buds 2 ye göre aşırı bir fark olmamasına rağmen 2 katı pahalı o bantta da jbl tune flex var hangisini alayım müzik veya oyun için kullanıcam başka modelllerde atabilirsiniz teşekkür ederim
  18. A

Windows 11 ne Durumda?

Yeni pc aldım w11 kurulu geldi ekran kartı driverleri ile uyumlu çalışmıyor bence geçme en azından şuanlık
  19. A

Ping Drop Yardımcı Olun Lütfen

İnternetimde anlam veremediğim şekilde problem var 1 ay olmadı yeni pc aldım aldığım zamanlarda da eski pc de de herhangi bir internet problemi yaşamıyordum ( ikiside laptop) Kablo ile bağlanıyorum annem ayrı babam ayrı 1080p de video izliyor ben oyun indiriyorum üstüne oyun oynuyordum hepsi eş...
  20. A

Msi Alpha 17 5.Nesil Ryzen 7 5800H-16Gb-1Tb Ssd-17.3inc-RX6600M 8Gb-W11

ssd 512 bunun ve freedos
Top Bottom