Arama sonuçları: *

1. C

eFootball 2021 anlık takılma ve kasma sorunu

Olabilir çünkü PES21 i her iki ssd ye de kurup denemiştim
  2. C

Samsung 500GB 970 EVO NVMe M.2 SSD modeline baktım alacağım bunu
  3. C

Tam hatırlamıyorum ama bakarım 1613038044 Amd radeon uygulaması içinden nereden kapatıp açıyoruz? Normalde oyun setting kısmından kapatıp açıp denemiştim 1613038100 Bana ssd ve m2 ssd önerebilir misiniz? 1613038189 Oyun normalde akıcı 144fps ama zaman zaman anlık takılma oluyor
  4. C

Oyunda bir zaman sonra anlık takılmalar ve kasma oluyor. Sıcaklıklar gayet normal ve sürücüler güncel. Oyunda mı bir şey var yoksa sistemde mi anlamadım. Aynı sorunu yaşayan birçok kişi var ama tam çözümü bulamıyorum. AMD Ryzen 5 3600 3,6 Ghz (4,2 Ghz Max.) Socket Am4 Corsair Vengeance LPX 2x8GB...
  5. C

Performans için Windows ve Oyunlar aynı SSD'de mi olmalı?

2 adet ssd mevcut 120 gb olanda windows kurulu. 240 gb olanda oyunlar ve uygulamalar kurulu. Fakat Pes 2021 de zaman zaman anlık takılmalar oluyor. Tüm sürücüler ve windows güncel. Bir türlü anlayamadım sorun nerede. Sıcaklıklar baya normal. Kafa patlatıyorum kaç gündür. Acaba anakart mı yetersiz.
  6. C

7. C

Sistemimin anakartını değiştirmek istiyorum. Tavsiyeniz nedir ?

Boşa mı masraf olur yani
  8. C

Peeformans farklı gözle görülür mü ? 1612638261 1000-1500
  9. C

Arkadaşlar bu sisteme sahibim ama analartı değiştirmek istiyorum. Sizce hangi anakartı tercih etmeliyim ? AMD Ryzen 5 3600 3,6 Ghz (4,2 Ghz Max.) Socket Am4 Corsair Vengeance LPX 2x8GB DDR4-3200 CL16 RAM MSI 7C52-004R A320M-A Pro Max AMD Anakart Corsair Builder VS650 650W Güç Kaynağı...
  10. C

Dualsense Bluetooth ile gecikme yapıyor

Arkadaşlar Dualsense'i Bluetooth USB apart ile PC'de kullanıyorum. Fakat bir süre sonra gecikme sorunu oluyor. Tuşa bastıktan saniyeler sonra işlem oluyor. İki farkli marka (Ugreen ve Slink) USB Bluetooth aparatı ile deneme yaptım ikisinde de aynı sorun var. Ayrıca Xbox kontrolcüde de bu sorunu...
Top Bottom