Arama sonuçları: *

1. Ardaqua

9500tl ye RTX 3060TI buldum sıfır diyor

yazdım zaten oraya hem şuanki kartımdan daha yüksek fps alacağım hemde eğer elime para geçerse işlemciyide yükselteceğim darboğaz çok sorun değil 2k oynarken
  2. Ardaqua

havale ile alamam zaten alabilsem bile asla öyle bi hata yapmam evet büyük ihtimalle
  3. Ardaqua

işten ondan tırstım biraz başkaları en az 13k dan satıyor ve 2. el diyor bu sıfır 9500 zaten mesaj yazdım 2 gündür bakmıyor büyük ihtimalle bakmıyacakta bizim iş iptal :)
  4. Ardaqua

umarım problem olmaz.
  5. Ardaqua

peki 9500tl iyi mi? yoksa işin içinde kurnazlıkmı var
  6. Ardaqua

Merhaba geçenlerde sarı sitede gezinirken RTX3060TI buldum MSI marka gaming x modeli. *amazon faturalı diyor* Elimde şu an GTX1660S var satıp daha yüksek bi kart almayı planlıyorum. Ben bu RTX3060TI yı alsam sorun çıkma ihtimali nedir? İşlemcim r5 2600 darboğaz konusunu biliyorum sadece daha...
  7. Ardaqua

Ryzen 5 2600 İşlemci Oyunlarda Nasıl?

Gayet iyi bir işlemci ben kullanıyorum sadece biraz ısınıyor onuda cpu fan ayarı yaparsan gayret serin oluyor
  8. Ardaqua

Gtx 1660 süper ile sanal madencilik ne kadar mantıklı, kartıma zarar gelirmi?

Evet kart gerçekten serin çalışıyor cyberpunk oynarken max 68° gördüm ve benim odamda 2 pc var sıcak oluyor içerisi. Eğer kart serin çalışırsa sıkıntı olmaz diyorsunuz öyle mi? Hem biraz kâr elde edip 2. Kart almayı düşünüyorum bunu da arkada mining için kullanıcam.
  9. Ardaqua

Gtx 1660 süper ile sanal madencilik ne kadar mantıklı, kartıma zarar gelirmi?

Merhaba, son zamanlarda baya yükselen bitcoin madencilik işine girmek istiyorum elimde oyun için topladığım sistem var. Bu sistem ile ethereum madenciliği yaparsam şu an aylık 700tl gibi bir gelir elde ediyorum, 24 saatlik madende 3.40$ kazanıyorum, ancak kartıma ne kadar zarar verir bu işlem...
Top Bottom