Arama sonuçları: *

• Users: livix
  • Order by date
  1. L

Webde video izlerken ses üst üste biniyor

arkadaşlar merhaba. diziwatchta anime izlerken ses sürekli üst üste biniyor. asıl ses net geliyor ama arka fonda önceki dakikalardaki sesler kısık bir şekilde arka planda akmayya devam ediyor sebebini bulamadım.
  2. L

RX 6600 starfield yorumu

arkadaşlar rx6600 erkan kartım ve ryzen 5 5600 şlmecim var 1tb m2 ssd var. Maalesef oyun biraz yavaş. mid ayarlarda 40 fps falan görüyorsunuz ayrıca oyunun graikleri de biraz kötü geldi bana ama fsrden midir nedendir bilemedim ayrıca oyun korsan oyun maalesef orijinal oyunu da aldım ama...
  3. L

Motosikleti 5.viteste kaldırdım sizce problem ne?

Dostlar geçen deneme amaçlı motosikleti 5. Viteste kaldırmak istedim böyle debriyaj tokatlaya tokatlaya kaldırdım ama sonradan çok acayip şeyler oldu. 5. Vites 1. Vites gibi oldu böyle 20km hız ile giderken kesiciye falan giriyordu aşırı korktum hemen 1. Vitese aldım biraz öyle devam ettim sonra...
  4. L

Yeni alınan HDD'den bip sesi geliyor

Bende de birebir aynı sıkıntı aynı olay. Bende Hepsiburada üzerinden Western digital 2tb 256mb cache harddisk aldım. İlk bir saat sıkıntı yoktu harddisk sentinalden baktim tertemiz hdd. Ama bir saat sonra harddiskten iki kere bip bip sesi verip sistemi tamamen durduruyordu üstelik Windowsum...
Top Bottom