Arama sonuçları: *

1. Ultracı

İnceleme AJAZZ DKM200 KLAVYE İNCELEMESİ

Nasıl bir hissi var? Sarı olan biraz sert bir switch.
  2. Ultracı

İnceleme AJAZZ DKM200 KLAVYE İNCELEMESİ

Switch olarak beyaz switch mi iyi hissettirdi sarı switch mi?
  3. Ultracı

Bütçeni söyle laptop atayım

Bütçe 20k Kullanım amacı: Öncelikle ses edit programları. Pro Tools - Reaper - Studio One gibi programlar. Özel istek: Ekranı kaliteli olsun.
  4. Ultracı

Ajazz Aj159 PRO / Apex incelemesi ve karşılaştırma

Hocam kablosuz işte, bütün kablosuz mouseler dongle ile çalışıyor 8 khz verebilmek için. 1731167551 Evet bana sorunlu gelmiş olabilir. Paramı geri iade ettiler fare de bende kaldı zaten. O yüzden pek sorun değil benim için.
  5. Ultracı

Kulaklık takılıyken duyulmuyor. Kulaklık yokken arada bir tıklamamla beraber geliyor bazen de gelmiyor garip biraz clickleri
  6. Ultracı

Gıcırdama sorun değilse kesinlikle apex. Grip tape ve skatez çok önemli değil bence. 1731080535 Yourmunuz için teşekkürler.
  7. Ultracı

Evet. 1731079555 Ekran istiyorsan apex. Ekran çok mu lazım sanki diyorsan Pro kullanın. Gıcırtı sizi rahatsız ederse Pro daha stabil o konuda.
  8. Ultracı

Evet bu videodaki gibi gıcırdama. Ama sert bastırmadığım zamanlarda da bazen "viiik viik" gibi bir ses geliyor. Hissiyat olarak asla kötü değil. Ben 1 pro 2 apex siparişi geçmiştim. Proyu saldım kendim kullanmayacağım. Apexte gıcırtı olması beni çok etkilemiyor. Sizin kararınız..
  9. Ultracı

Apex'in kasasını Pro'nun kasasıyla değiştirmek isterdim ama Proyu küçük kuzenime hediye ettim.
  10. Ultracı

İkisi de aynı shape'e sahip. İkisi de tatmin etmedi ellerim büyük. 1731022303 Bir de turuncu almıştım o da gelecek umarım.
  11. Ultracı

İyi forumlar. Pro olan modeli 1 hafta kullandım ve apexi sadece 1 gün kullandım. Pro olan gerçekten her şeyiyle kusursuzdu benim için ama apex için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. !GÜNCELLEME: Turuncu APEX'im geldi ve malzeme kalitesi kusursuz. Gıcırdama gibi sorunları yok...
  12. Ultracı

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Sizin dediğiniz gibiyse çok iyi olur. Pro gerçekten memnun etti beni. Apex memnun etmeyecek diye korkuyorum
  13. Ultracı

Apex var mı sizde şuan
  14. Ultracı

Apex ve proyu deneyenler ikisini kıyaslayabilir mi? Pro kullanıyorum memnunum apex pro kadar kaliteli mi? 1730917912 Benimki kapalı kutu gelmişti
  15. Ultracı

AJAZZ aj159pro/apex karşılaştırma inceleme

Yok. Fena bir şey ya. Ben apex gelse bile proyu kullanırım herhalde. Hem rengi beyaz hem de zerre sorun yok
  16. Ultracı

Valla superlightı yeni sattım proya geçtim hiç bir fark yok hatta ajazz daha iyi hissettirdi bana 1730910549 Yapı kalitesi olarak superlight bir tık daha kaliteli ama performans olarak ajazz daha performanslı
  17. Ultracı

Benim apex şu anda yolda. Proyu 1 haftadır kullanıyorum 8000 Hz de bir kere bile takma kasılma yapmadı. Yazılımdaki şarj göstergesi de doğru gösteriyor. Proyu gerçekten çok beğendim. Bakalım apexe yorumum ne olacak.
  18. Ultracı

Şarj göstergesi pek sorun değil de 40 saniyelik takıntı büyük bir sorun bence. Benim apex gelince deneyeceğim bu tarz sorunlar olursa apex iade olur proyu kullanırım.
  19. Ultracı

Yayın linki at geleyim
Top Bottom