Arama sonuçları: *

1. G

Mafia 3 D.E ekran kartımı görmüyor

1660ti Laptop bilgisayarımda oyun ayarlarından 1660 ekran kartını seçtiğim halde oyuna girdiğimde intel uhd grafik kartını okuyor o şekilde oynatıyor. Oyundan çıkıp baktıgımda tekrar kendisi UHD grafik kartnı seçmiş şekilde buluyorum nasıl çözebilirim acaba
  2. G

Ea play steamde nasıl iade edebilirim

Ea playi geçen ay mantıklı geldiği için aldım fakat hoşuma gitmedi bidaha da girmedim. Bugün kartımdan otomatik olarak 30 TL tekrar çekmişler oyunların nerdeyse hiçbirini oynamadim zaten, bugün tekrar çektikleri 30 lirayı nasıl geri alabilirim iade talebini reddediyorlar oyun alacağım son...
  3. G

Yüksek sistem düşük fps sorunu

aynı şekilde ben de öyle düşündüm ama sıcaklık değerlerine baktığımda sorun yaratacak bir ısı yoktu
  4. G

Yüksek sistem düşük fps sorunu

Merhaba, 1660ti, i510300H, 8Ram, böyle bir sistemde Gta5 normal ayarlarda 40 50 fps değerlerini görüyorum bu normal mi, ayrıca oyunun başlarında kapalı alanda 200 civarı, açık alanda 150-180 arası bir değer görürken 10 dakika sonra 40-50 den yukarı çıkmadı ve zaman zaman takılmaları fark ettim...
  5. G

Asus Tuf F15 düşük fps sabitlenme sorunu.

Şarja takmadan düzeltme gibi bir şansım var mı?
  6. G

Asus Tuf F15 düşük fps sabitlenme sorunu.

Merhabalar, ben 2 3 gün evvel vatan bilgisayardan "Asus Tuf F15, 1660ti, 8 Ram i510300" laptobunu satın aldım ve oyunlarda 30fps sabit kalıyor. İnternetten araştırdigimda bu sorunun şarja takılı olmadığı zaman bilgisayarın kendisini tam güç halinde çalıştirmadigini ve bu nedenle şarja takılıyken...
Geri