Arama sonuçları: *

1. onuresen

1499₺'ye NZXT Capsule Mini Kardioid Yayıncı Mikrofonu 🔥

Olabilir 😁 bu arada mikrofon geldi kalitesi muazzam eğer bir daha denk düşerse kaçırmayın derim
  2. onuresen

Güncelleme: Ürün kargoya verildi bugün gelecek bilginiz olsun agalar başka alan varsa da hayırlı olsun
  3. onuresen

Ben sipariş verebildim biraz önce eğer gelirse ya da iptal olursa bilgi veririm agalar
  4. onuresen

❌İndirim Bitti! EasySMX X5 Kablosuz Hall Effect Gamepad ₺1000

Ea FC 26 oynamak için alınır mı agalar ilk defa gamepad alacağım. Bu arada 1500 liraya kadar daha iyisi var diyorsanız linklerseniz sevinirim
  5. onuresen

Telefon önerisi lazım

İkinci el ne zaman alsak hep bi süre sonra sıkıntı çıktı kötüsünü de alacak olsam sıfır almayı tercih ederim. Sıfır önerin varsa yorumlardakilerden farklı olarak bekliyorum kanka 1751742352 A25 ile 26 arasında 500 lira fark var 26 almak daha mantıklı olmaz mı ısındım gibi bu telefona
  6. onuresen

Telefon önerisi lazım

A16 8/256 olanı da aynı fiyat aslında note 13 proyla ikisi arasından samsungda mı kal diyosun 1751741846 Garanti falan çok da dert değil kanka 5-6 ay işimizi görsün kamerası da çöp olmasın kafi İdarelik olacak yani bu telefon ram ve işlemcisi iyi olsun arayüzü yormasın yeterli yani
  7. onuresen

Telefon önerisi lazım

https://www.pttavm.com/xiaomi-redmi-note-13-pro-8-256-gb-mor-cep-telefonu-ithalatci-garantili-p-1160629196?utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.35 kanka aynı telefon pttavmde 11.000 TL buradan alsak sıkıntı çıkar mı ki Sağ olasın bu arada öneri için
  8. onuresen

Telefon önerisi lazım

Agalar başlıkta da belirttiğim gibi telefon önerisine ihtiyacım var Bütçe 11.000 Ben Xiaomi redmi note 14 düşünüyorum 256lık Varsa daha iyi önerileriniz bekliyorum Kamera tırt olmasın iş amaçlı bir telefon olacak. Hafıza 128 olsa da olur Bütçe 12ye kadar esner max Şimdiden yardımcı olan...
  9. onuresen

2k Monitör Arıyorum Bütçe:8k

bu ürünle ilgili genelde ya ilk aldıklarında ya da 1-2 ay sonrasında ölü piksel çıkması şikayetinde bulunanları gördüm siz öyle bir şey yaşamadınız değil mi
  10. onuresen

Teşekkür ettim bakayım hemen
  11. onuresen

Merhaba dostlar. Bütçem max 8kya kadar çıkar. F/P monitör önerilerinizi bekliyorum
  12. onuresen

Çözüldü✓ 50.000 TL Civarı Sistem Alacağım Yardım Lazım

Hocam bu hali ile bu fiyata değer mi peki işlemcide intel takıntım var ve ram de 32 seçili 53k fiyatı
  13. onuresen

bana da bi cevap verin agalar sizce resmini attığım hali alınır mı fiyatı nasıl
  14. onuresen

1735330943 bu şekilde nasıl sizce
  15. onuresen

https://www.gamegaraj.com/urun/cooler-9t-rtx-super/ bunu yükseltip m2nin hızı artırıp ekran kartını da inno3d 3 fanlı olanı seçsem 55.814 lira yapıyor iyi midir
  16. onuresen

Merhaba dostlar. 50.000 TL civarında bi sistem arıyorum. Ekran kartı tercihen 4070S. Minimum 1 TB m2 ssd ve 32 gb da ram olursa kafi. Önerilerinizi bekliyorum
  17. onuresen

Max 45k Sistem Arıyorum

bu güzel bi indirime girerse bunun parçaları yükseltip almak mantıklı olur mu(anakartı rami ve ssdyi yükselteceğim) https://www.incehesap.com/vangard-v2-hazir-sistem-fiyati-41533/
  18. onuresen

Max 45k Sistem Arıyorum

cuma günü gaming gecesinde denk gelir belki onu bekleyeyim o zaman
  19. onuresen

Max 45k Sistem Arıyorum

Dostlar başlıkta da belirttiğim gibi 45k civarına sistem arıyorum. Gördüğünüz duyduğunuz bildiğiniz indirimli kaçırma bunu dediğiniz sistemler varsa yollarsanız sevinirim. Render yapılacak, oyun oynanacak, belki yayın açılacak. Minimum 32 GB ram ve 1TB m2.ssd olması gerekiyor. Şimdiden yardımcı...
Geri