Arama sonuçları: *

1. R

4000TL ile bilgisayar toplama

Teşekkürler.
  2. R

Tamam yardımlarınız için sağolun. Eğer ben halledemezsem 1 hafta içinde buraya yazarım. Yazmazsam anlayın ki bilgisayarı kurmuşum demektir. Tekrardan teşekkürler, iyi günler.
  3. R

Benim çocuk anlıyor biraz onunla hallederiz herhalde. Youtube da videolar var mı windows kurmayla ilgili?
  4. R

Şey soracağım: Bu sistemi birleştirip kargoluyorlar değil mi? Ben takamam çünkü. Ya da böyle sormayayım. Sistem gelince Monitorle sistemi bağlayıp çalıştığında yapmam gereken başka bir şey oluyor mu? Yani direkt kasayı açınca bilgisayar açılıyor mu? Bir de site güvenli mi emin misiniz?
  5. R

Bu ram ler sonradan ekleniyor galiba. Şimdi biraz bütçeyi aşma durumu oldu. Ram i 2 tane yapmayıp diğerlerini yapsam, ram i daha sonra eklesem olur mu acaba? Valla benim oğul ben takarım diyor ama hayırlısı 😂
  6. R

Hoşbuldum, teşekkürler. Hocam apu falan ben bilmiyorum çok siz işte bu fiyata alabileceğim güzel bir bilgisayar toplasanız iyi olur. Ha bu arada belki sorarsınız, 2. el almayı düşünmüyorum.
  7. R

Arkadaşlar öncelikle forumda yeniyim. Kuralları okudum yine de hata yaparsam affola. Şimdi oğlum benden bilgisayar istedi. O ilk bana 5000 dedi ama ona o kadar bütçemiz olmadığını söyledim. Sonra konuşa konuşa 4000tl ye düşürdük aramızda. Biz kafamiza göre alamayız birilerine soralım dedik...
Geri