Arama sonuçları: *

1. G

Valorant Map Yüklenmeme Sorunu

Merhaba bende bu hata bu sabah başladı her türlü yolu denedim format attım bios sıfırladım hiçbirşekilde düzelmedi valorant ı açıyorum herhangi bir oyun modu veya poligon a girmek istediğimde ajan seçme ekranı gelmiyor map yüklenmiyor kalıyo orda bu hata ile birlikte discord ta başlarının açtığı...
  2. G

rx580 kullanım değerlerinde ani değişimler oluyor

program yanlış göstermesi önemli değil bu olmaya başladıktan sonra 10 fps almaya başladım oyunlarda
  3. G

rx580 kullanım değerlerinde ani değişimler oluyor

Bu durum 1 hafta önce başıma gelmeye başladı 90 fps aldığım oyunda 10 fps almaya hatta bazen donmaya başladı nasıl düzeltebilirim bazen %100 kullanılırken bazen %5 e 1e düşüyor ?
  4. G

Amd uyumlu Anakart tavsiyesi

https://www.incehesap.com/msi-x570-a-pro-gaming-anakart-fiyati-43116/ bu daha mantıklı olmazmı diğerlerine göre
  5. G

Amd uyumlu Anakart tavsiyesi

Asus b450m-k anakart 5700xt ve 3700x im var anakartta 1m2 slotu ve 2 ram slotu var 2 m2 4 ram slotu olan ve 3070 ile kullabileceğim güzel bi anakart arıyorum çok arada kaldım ne önerirsiniz
  6. G

Ekran kartı için termal ped önerisi

Merhaba ben ekran kartımda termal pedlerini değiştirmeyi planlıyorum önerebileceğiniz termal pedler varmıdır ? bütçem maksimum 50 - 70 arası
Top Bottom