Arama sonuçları: *

1. A

50 Mbps internete geçtim ama 31 mbps aliyorum

evimin dolabından bana gelen kablo baya eski olduğu için yeni fiber kablosu aldım ve onu bağladım oda dışarıdan evime gelip modemden çıkan küçük kutuya bağlanıyor bağladım her şeyi yaptım hattıma tanılan hız 36 ya çıktı uploadım da 7 olmuştu yine türk telekomu aradım hata oldukrını ve bunu ekibe...
  2. A

Altyapim nereye sorgulasam 47 mbps çıkıyor türk telekomu kaç defa aradık aynı şekilde onlarda 47 mbps VDSL destekli altyapımız var dediler özel ölçüm yapıyorlar bizim evdeki dolaptan
  3. A

max uzaklıgım 40 metre 1604428857 bilgisayardan giriş yapıp atayım dedim bide bi farklılık var mı bakarmısın
  4. A

Nasıl yani 34 un üstüne çıkamayacak mıyım?
  5. A

Sanırsam bundan bahsediyosun
  6. A

Kablo uzun diye katlayıp bantladim o sıkıntı yaratır mı ?
  7. A

Arkadaşımda o pakete geçti 47 mp 2 gün önce aradık bugün sabah geçti 1604427362 😂😂 Şaka yapmıyorum genelde 31.60 falan çıkıyor mesajımı vermeye çalışıyorlar acaba 🤣
  8. A

Bunu nasil.anlayabilirim
  9. A

Daha yeni türk telekomda kat kat hız kampanyasindan 50 mbps internete geçtim. "Altyapim Max 47 mbps destekliyor" kablosuzda speed test yaptığımda 40 mbps interneti rahat alabiliyorum fakat ethernet kablosundan bilgisayarıma bağlı bundan hız testi yaptığımda hızım hep 31 mbps çıkıyor ve ne altina...
  10. A

Altyapım Max Kaç Mbps Destekliyor

Ben burdan yaptığımda normalde maximun ne kadar destekliyor yazması lazım ama yazmıyor dediğim gibi normalde türknete geçecektim fakat türk telekom max 18 mbps verebilirz diyince aklıma takıldı
  11. A

Altyapım Max Kaç Mbps Destekliyor

1602570699 Millenicomun altyapı sorgulaması yaptığımda bana santral ve evin arasında maximun 48 mbps alabileceğimi söylediler, türknete sorguladığımda 35 mbps download 3 mbps upload paketini tavsiye ediyor, türk telekomu aradığımızda is bize maximun 18 mbps internet verebileceklerini söylediler...
Geri